PR správa

Už nikdy žiadne nečakané zlyhanie v spálni! Týchto 5 vecí vám skvalitní erekciu aj plodnosť

PR
29.5.2018 14:48

Možno poznáte ten pocit, keď sa chystáte do akcie, no zrazu vás zradí to, čo by ste najmenej čakali: vaše vlastné telo. Ak sa vám to stáva pričasto, netreba to ignorovať.

Už nikdy žiadne nečakané zlyhanie v spálni! Týchto 5 vecí vám skvalitní erekciu aj plodnosť
PR

Nechceme robiť vedu z výnimočných situácií, kedy príde z pochopiteľných príčin k zlyhaniu stoporenia u muža. Jednorazovo sa to môže stať každému, najmä vplyvom vonkajších okolností, ktoré narušia sústredenie alebo schopnosť vnímať naplno sexuálne vzrušenie. Na druhú stranu, problém by sa nemal ani bagatelizovať.

Problémy prídu potichu a postupne

Všetko to môže začínať postupne. Najskôr sa problémy s nástupom erekcie objavujú len sporadicky a ide o chvíľkovú záležitosť. Postupom času sa to opakuje častejšie a prichádza už nielen k poruchám vzniku erekcie, ale aj k jej slabému udržaniu. Doba erekcie sa skracuje, kvalita stoporenia znižuje.

Neprepadajte ale dojmu, že tento problém sa dotýka len vás. Naopak, zasiahnuť môže aj vašu partnerku, ktorá si začne problémy v posteli spájať so svojou osobou. Prinajlepšom sa prestane považovať za atraktívnu, no môže si začať aj myslieť, že už k nej nič necítite.

Navyše, najčastejšie dochádza k zlyhaniam erekcie v súvislosti s ďalšími vážnymi problémami, ktoré by ste tiež mali vidieť. Ide napríklad o:

Problémy so srdcovocievnou sústavou: Najviac zo všetkého súvisí s kvalitou stoporenia kvalita fungovania cievnej sústavy a srdca. Problémy s dostatočným pumpovaním krvi aj do periférnych ciev, problémy s udržaním krvi v toporivých telieskach, nedostatočný prietok krvi do penisu, problémy so srdcom, to všetko sa podpíše pod dosiahnutie a udržanie erekcie. Rovnako tak kolísanie krvného tlaku má vplyv na jej kvalitu.

Zlý životný štýl a zlá životospráva: Nadmerná konzumácia alkoholu, minimum pohybu, fajčenie cigariet, nezdravá strava. To všetko sú faktory, ktoré majú doslova zásadný podiel na tom, v akom stave je váš organizmus. Fajčiari majú napríklad až dvojnásobné riziko problémov s erekciou. Zlá životospráva sa odráža napríklad aj na nadváhe, zdraví tráviacej a nervovej sústavy, no a v neposlednom rade aj na erekcii.

Prepracovanosť a stres: Ak pracujete príliš veľa a často, nedoprajete si oddych, nemáte dostatok spánku a stále sa niekde naháňate, je to najlepšia cesta k problémom v oblasti potencie a stoporenia. Jednak mozog musí neustále nad niečím rozmýšľať a nemôže si oddýchnuť, no zároveň je v napätí celý váš organizmus a stres zaťažuje nadmieru aj nervový systém. To všetko vyústi do čoraz častejších problémov s erekciou.

Nedostatok testosterónu: Ustálená hormonálna hladina je nevyhnutným predpokladom fungovania viacerých procesov v organizme. Pre mužov je z hľadiska erekcie najdôležitejší hormón testosterón (v odkaze nájdete článok aj o zvyšovaní testosterónu) Ak ho nie je v tele dostatok, prejaví sa to napríklad nižším libidom, ale aj problémami so vznikom a udržaním erekcie.

Ďalšie faktory: Zvýšený cholesterol, únava, nadmerné užívanie niektorých liekov, to všetko tiež vplýva na erekciu a veľakrát aj na plodnosť. Rovnako tak môže problémy s potenciou spôsobovať aj príliš úzka spodná bielizeň alebo nadmerné využívanie vyhrievania sedadiel v aute, nakoľko prichádza k významnému nárastu teploty v tejto citlivej oblasti. Negatívny vplyv má aj celodenné sedavé zamestnanie.

Ako zlepšiť svoju erekciu bez lekára

Ak chcete, aby sa vaša erekcia zlepšila a to dlhodobo, je potrebné zamerať sa na tento problém komplexne. V prvom rade to znamená začať riešiť všetky vyššie spomínané faktory, krok po kroku. Na problém s erekciou sa zároveň treba pozerať ako na problém súvisiaci s celým telom, takže keď bude v 100 % kondícii váš organizmus, bude v takej istej kondícii aj vaša potencia.

Tu je 5 vecí, ktoré vám s erekciou pomôžu a môžete ich začať praktizovať pokojne aj od dnešného dňa:

1. Cvičenie a pohyb

V zdravom tele zdravý duch a my dodávame, že aj zdravá erekcia. Pravidelný pohyb má na naše telo veľmi pozitívny vplyv a to najmä z týchto dôvodov:
pomáha zlepšiť fungovanie a zdravie kardiovaskulárnej sústavy

zlepšuje trávenie a metabolizmus

priaznivo pôsobí na fungovanie pohybovej sústavy

uvoľňuje hormóny šťastia zvané endorfíny

pomáha aj na relaxáciu nervovej sústavy

Odporúčame najmä prechádzky, beh a kardio cvičenia vo fitness centre. Dôležité je pravidelné opakovanie a sebadisciplína, pretože musí ísť o dlhodobú aktivitu.

2. Zdravšia strava, žiadne zlozvyky

Lepšie stravovanie a zlepšenie životosprávy má priamy vplyv na zdravie nášho organizmu. Tieto princípy musia byť základom:
žiadne polotovary

žiadne mastné jedlá a vyprážané jedlá

viac zeleniny a ovocia namiesto mäsa, najmä surové ovocie a zelenina

viac rybieho mäsa a rybieho tuku

zákaz fajčenia

výrazné obmedzenie alkoholických nápojov

Zlepšenie životosprávy a životného štýlu súvisí aj so znížením cholesterolu, normalizáciou krvného tlaku, odstránením nadváhy a prevenciou voči civilizačným ochoreniam.

3. Koniec stresu a dostatok oddychu

Už nikdy žiaden zhon, časový stres, nervy kvôli práci, naháňanie sa, nedostatok spánku. S tým všetkým musí byť koniec. Vždy sa držte týchto pravidiel:
plánujte si svoj deň vopred, nechávajte si na všetko časovú rezervu

nepracujte viac ako 8 hodín denne

neberte si prácu domov

snažte sa rozčuľovať čo najmenej

choďte pravidelne vždy v rovnaký čas spať a spite aspoň 7,5 hodiny

počas dňa si raz doobeda a raz poobede oddýchnite a relaxuje v pokoji aspoň 15 minút

4. Prírodné afrodiziaká a povzbudzovače

Niektoré jedlá, nápoje, koreniny alebo látky majú blahodarný vplyv na lepšie prekrvenie pohlavnej sústavy, zvýšenie libida a teda aj zlepšenie erekcie: Napríklad:
morské plody

chilli

citrusové plody

zázvor

šafran

aspoň 80 % čokoláda

kofeín

5. Voľne dostupné výživové doplnky

Pomôcť svojej erekcii môžete aj prostredníctvom výživových doplnkov. Ide o povolený „prírodný doping“, ktorého cieľom je efektívna a rýchla podpora erekcie a potencie:

zväčša ide o tabletky s obsahom výťažkov a extraktov rôznych rastlín a bylín, ktoré majú na potenciu ako takú pozitívny vplyv

tabletky podporujú stimuláciu testosterónu, ale napríklad aj zlepšenie prekrvenia pohlavného údu a celej pohlavnej sústavy

výhodou doplnkov je, že sú dostupné aj bez lekárskeho predpisu

vďaka tomu, že majú 100 % prírodné zloženie, nemusíte sa báť vedľajších účinkov

viacero značiek priaznivo ovplyvňuje aj sprematogenézu a teda aj plodnosť

Ak sa teda budete držať našich vyššie spomínaných 5 rád a doplníte ich o nejaký ten prírodný doping, napríklad spomínaný Zerex, je šanca vášho budúceho zlyhania v spálni minimálna. Za tú spokojnosť trocha snahy, času a sebazaprenia to určite stojí!

Prírodné tabletky na erekciu vs. farmaceutické lieky

K vyššie spomínaným výživovým doplnkom, konkrétne k tabletkám na erekciu by sme sa ešte chceli vrátiť. Ide o fenomén tejto doby, no väčšina ľudí ešte stále úplne presne nevie, o čo konkrétne sa jedná a mýli si to napríklad s Viagrou a podobnými liekmi.

Prírodné  tabletky na erekciu neobsahujú žiadne farmaceuticky vyrábané účinné látky. Spomínaná Viagra a podobné značky sú totiž lieky určené na liečbu erektilnej dysfunkcie spôsobenej problémami s prekrvením pohlavného údu. Tieto lieky môže predpísať lekár až po potvrdení diagnózy a bez jeho receptu sa k nim oficiálne nedostanete.

Naopak, prírodné prostriedky vo forme výživových doplnkov pôsobia na potenciu celkovo, nie len na niektorú jej izolovanú príčinu. Ide však na druhú stranu o podporné prostriedky, takže ak je na príčine vašich problémov vážna forma erektilnej dysfunkcie, zrejme vám príliš nepomôžu.

Skúsenosti väčšiny mužov, a to nehovoríme len o tých v strednom veku, sú ale pozitívne. Napríklad tabletky na podporu erekcie Zerex majú dlhodobo veľmi priaznivé hodnotenia a referencie. Táto značka je na našom trhu už niekoľko rokov, čo znamená, že pozitívne skúsenosti s ňou sú zrejme pravidlom, nie výnimkou.

Zdroje:

https://erekcia.guru/11-tipov-podporu-erekcie/

https://sk.wikipedia.org/wiki/Impotencia

http://www.wikiskripta.eu/w/Sexu%C3%A1ln%C3%AD_dysfunkce_u_mu%C5%BE%C5%AF

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok