Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Magio Kino: Neobmedzená videopožičovňa so stovkami filmov a seriálov

Magio Kino: Neobmedzená videopožičovňa so stovkami filmov a seriálov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
17. 5. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Telekomunikačný operátor Slovak Telekom dnes predstavil úplne novú videopožičovňu Magio Kino. Tá okrem nového obsahu úplne zmení aj spôsob spoplatnenia. Kým aktuálne si používateľ platí za každý titul samostatne 1,8 až 2,8 eura, po novom si zaplatí len mesačný poplatok, ktorý mu umožní neobmedzené sledovanie stoviek filmov a seriálov. K časti obsahu pritom budú mať prístup všetci používatelia IPTV bezplatne.

Kvalitné filmy, dokumenty, obsah pre deti aj dospelých

 

Základom ponuky novej videopožičovne Magio Kino sú plne lokalizované tituly svetovej a domácej kinematografie. Už pri štarte tejto služby sa môžete tešiť napríklad na nasledovné snímky:

Oscarové filmy: 12 rokov otrokom, Vlk z Wall Street, Fighter, Jackie, Kráľová reč, Milionár z chatrče, Million Dollar Baby, ...

Zahraničné hity: Atlas mrakov, Divergencia, Expendables 2+3, Hriešny tanec, Jackie Brown, John Wick, Paddington, Podfukári, Trainspotting, ...

SK / CZ: Bathory, Cuky Luky film, Hodinový manžel, Jak básnici přicházejí o iluze, Lepšie je byť bohatý a zdravý..., Líbaš jako Bůh/Líbaš jako Ďábel, Nejasná zpráva o konci světa, Román pro muže, Rytmus: sídliskový sen, Učiteľka, Únos, ...

Vo videotéke budú dostupné aj vlastné tituly Ťuki TV, či obsah od partnerov AXN Now a Viasat:
Viasat (Viasat Explore, History, Nature a Epic Drama), kde diváci nájdu napríklad série Neviestky, Borgiovci, Pán Selfridge a iné.

AXN Now, ktorý ponúkne predovšetkým novšie seriály ako Carter, 12 Opíc, Posadnutý pomstou a ďalšie.

Najmladších divákov okrem rozprávok zaradených v balíčkoch potešia aj tituly z vlastnej tvorby Telekomu vysielané na Ťuki TV: (Ne)poslušník, Výbuch a Ťukiho dobrodružstvá.

No a pre dospelých si Telekom vo svojej ponuke tiež nachystal deťom a mládeži neprístupný a samozrejme zakódovaný šteklivý obsah.

Tituly v celej ponuke sa budú obmieňať pravidelne každý mesiac s ohľadom na vyváženosť žánrov.

Dva balíky v ponuke

 

Používatelia služby si po novom budú môcť vybrať z dvoch balíkov:

Magio Kino M s výberom zo 300 titulov, plus obsahom AXN Now, Viasat, Epic Drama a obsahom Telekomu za 3,99 eura mesačne.

Magio Kino L s výberom z 500 titulov, plus obsahom AXN Now, Viasat, Epic Drama a obsahom Telekomu za 3,99 eura mesačne.

Služba nie je viazaná so žiadnym paušálom a dá sa kedykoľvek aktivovať. V prípade dlhšej pracovnej cesty alebo dovolenky si používateľ môže službu deaktivovať, aby v daný mesiac nemusel platiť za niečo, čo nemôže využiť.

Aj bezplatne

 

Vynovené Magio Kino ponúkne zaujímavý obsah pre všetkých používateľov Magio IPTV vrátane tých, ktorí si nezvolia ani jeden z dostupných balíkov.

Každý mesiac totiž vo videotéke nájdu 10 titulov, ktoré si budú môcť pozrieť zadarmo.

(Zdroj: Tlačová správa a konferencia Slovak Telekom)