PR správa

Šitie nás baví

PR
26.4.2018 10:52

Či sa nám to páči alebo nie, móda hýbe svetom. Sledujeme aktuálne trendy, všímame si, kto má čo na sebe a neraz si zaškatuľkujeme človeka len na základe toho, čo má na sebe. Vety „šaty robia človeka“ sa drží celý módny a textilný priemysel a obchodné reťazce sa predbiehajú v tom, aby na trh priniesli novinky skôr ako konkurencia.

Šitie nás baví

Ak by sme však chceli držať krok s módnymi trendami, ktoré sa menia zhruba každý štvrťrok, minuli by sme na „handry“ celý majetok. A ako to už býva, kvantita zatieňuje kvalitu.  Našťastie sa medzi nami nájdu aj takí, ktorým svet konzumu príliš nevonia a uprednostňujú skôr originálne „hand made“ kúsky.

Retro koníčky v modernom šate

Šitie, háčkovanie, pletenie a prešívanie, záľuby našich mám či starých mám, sa v posledných rokoch tešia mimoriadnej obľube a paradoxne tomu nahráva práve konzumný spôsob života. Do popredia sa dostáva snaha odlíšiť sa a nájsť na trhu niečo iné už nie je problém. Módne kúsky či doplnky šité doslova na mieru sú čoraz vyhľadávanejšie a tak vzniká priestor pre tých, ktorí to s ihlou či ihlicami vedia.

Všetko pre šikovné ruky na jednom mieste

Či je už šitie len vašou záľubou, alebo sa mu venujete profesionálne, určite oceníte možnosť nákupu všetkého potrebného na jednom mieste. A to rovno z pohodlia domova, online. Na www.bubulakovo.sk nájdete široký výber zahraničných látok a galantérie za bezkonkurenčné ceny, stačí si vybrať. Navštívte náš e-shop ešte dnes a premeňte svoje predstavy na realitu.

„Svet látok na dosah“

Bubulakovo, to je:

-          vždy profesionálny prístup

-          kvalitné látky za skvelé ceny

-          možnosť zaslania vzorkovníkov farieb

-          zaujímavé zľavy

-          expresné dodanie

-          možnosť vyzdvihnutia tovaru priamo u nás

Šiť nás baví

Obliekanie má byť zábavou a vedieť (si) ušiť kúsky, ktoré už na prvý pohľad zaujmú svojim netradičným vzhľadom alebo materiálom je výhrou. Kreativite sa medze nekladú a výrobky s označením „ručne vyrobené“ sú dnes mimoriadne obľúbeným artiklom. Povýšte svoje hobby na vyšší level s našimi látkami od európskych výrobcov. Na bubulakovo nájdete všetko, čo k tomu potrebujete. Krásne farby, všakovaké vzory, trendové materiály na každú príležitosť a to všetko za bezkonkurenčné ceny.

TIP NA DARČEK: V našej ponuke nájdete tiež možnosť zakúpenia darčekovej poukážky, ktorou určite potešíte všetkých kreatívnych milovníkov šitia.

„Ušité na mieru“

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok