Playmate sa ospravedlnila prvej dáme USA za sex s jej mužom

TA3 TASR
23.3.2018 11:16

Bývalá modelka pánskeho magazínu Playboy Karen McDougalová sa ospravedlnila prvej dáme USA Melanii Trumpovej za pomer, ktorý mala pred desiatimi rokmi so súčasným americkým prezidentom Donaldom Trumpom.

McDougalová sa Melanii ospravedlnila v rozhovore pre americkú stanicu CNN odvysielaný vo štvrtok večer. Šlo o jej prvý televízny rozhovor, v ktorom bývalá playmate opisovala svoj desať mesiacov trvajúci pomer s Trumpom z rokov 2006/07. Pred niekoľkými dňami v tejto súvislosti podala žalobu na spoločnosť American Media, vydavateľa bulvárneho týždenníka National Enquirer, v snahe zrušiť platnú zmluvu o mlčanlivosti. Tú McDougalová so spoločnosťou uzavrela v rámci predaja práv na príbeh pred prezidentskými voľbami v roku 2016.

Trump intímny pomer s bývalou modelkou popiera, ako aj ďalší údajný krátky vzťah s pornohviezdou Stephanie Cliffordovou, známou pod prezývkou Stormy Daniels. Tá sa tiež snaží zneplatniť podobnú dohodu o mlčanlivosti, ktorú podpísala pred voľbami. McDougalová povedala, že nemá v úmysle z aféry vyťažiť peniaze a ak sa jej podarí zrušiť dohodu o mlčanlivosti, chce celú záležitosť definitívne uzavrieť.

Vzťah s Trumpom opísala ako dobrovoľný a milujúci s tým, že sa stretávali "minimálne päťkrát do mesiaca". Dodala, že Donald ju predstavil svojím starším deťom a prirovnal ju k vlastnej dcére Ivanke. Bývalá playmate sa s Trumpom stretla v júni 2006. Ich údajný vzťah sa podľa nej začal krátko nato. V tom čase bol Trump druhý rok ženatý so svojou treťou manželkou Melaniou. Podľa stanice CNN McDougalová vzťah s Trumpom ukončila v apríli 2007.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok