Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Morsel Spork je univerzálny nástroj pre vyhladnutých táborníkov

Morsel Spork je univerzálny nástroj pre vyhladnutých táborníkov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
21. 3. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ak sa chystáte stráviť dlhší čas niekde v prírode, určite nechcete so sebou zbytočne ťahať príliš veľa kuchynského náčinia a príborov, ktoré sa navyše môžu ľahko stratiť. Riešením by mohol byť univerzálny nástroj s názvom Morsel Spork, ktorý vám pomôže s varením, poslúži ako príbor a nakoniec vám pomôže vyškrabať nečistoty pre jednoduchšie umývanie riadu.

Morsel Spork sa skladá z vidličkovej časti s ostrím pre rezanie a lyžice pre naberanie jedla. Stáva sa tak z neho univerzálny nástroj vhodný na dlhšie výlety, táborenie a kempovanie. Na rozdiel od podobných riešení sú tieto časti spojené dlhou rukoväťou, ktorá pomáha s vydolovaním jedla aj z hlbokých misiek či balení. Vďaka odolnému materiálu poslúži dokonca ako pomôcka pri varení jedla.

Univerzálny nástroj Morsel Spork nahradí príbor, pomôže aj pri varení aj pri čistení riadu.

Pre maškrtníkov, ktorí radi vyjedajú do posledného kúsku je Morsel Spork určite lepší ako klasická lyžica. Špeciálny tvar a gumová hrana okolo vonkajšej časti lyžice totiž slúži ako taká špachtľa pre vyškrabávanie jedla. Žiadny roh ani zaoblený spodok misky, ba ani téglik od jogurtu tak pred Morsel Sporkom neskryje zvyšky jedla. Tvar lyžice a predĺžená rukoväť umožní používateľom sa dostať aj do hlbokého hrnca.

Navyše poslúži aj pre čistenie a vyškriabanie okrajov, spodkov a bočných stien či iných zvláštnych tvarov. Morsel Spork je vhodný aj pre varenie, jedlo sa s ním dá premiešať, s vidličkovou časťou môžete obracať mäso na panvici a podobne. Nástroj sa po návrate z prírody dá umyť v umývačke riadu.

Špeciálny tvar a gumová hrana okolo vonkajšej časti lyžice slúži ako taká špachtľa pre vyškrabávanie jedla.

Univerzálny nástroj Morsel Spork je momentálne predmetom start-up kampane na portáli Kickstarter, kde sa tvorcom už podarilo vyzbierať takmer dvojnásobok požadovanej sumy 20 000 dolárov. K dispozícii je za finančnú podporu vo výške 9 dolárov, čo je o 31 percent menej ako je plánovaná maloobchodná cena. K dispozícii sú aj balenia s viacerými kusmi, pri ktorých je úspora ešte vyššia. Ak všetko pôjde podľa plánov výrobcu, prvé kusy by sa mali začať zasielať v priebehu júna.

Univerzálny nástroj Morsel Spork nahradí príbor, pomôže aj pri varení aj pri čistení riadu.