Študentka cestovala autobusom, nechcene skončila medzi batožinou

TA3 TASR
21.2.2018 08:16

Dvadsaťjedenročná študentka z rakúskeho Grazu absolvovala nedobrovoľne jazdu v batožinovom priestore diaľkového autobusu, kde ju nechtiac zatvoril vodič, pretože si ju pri odjazde z nástupnej stanice nevšimol.

Študentka cestovala autobusom, nechcene skončila medzi batožinou
ILU FOTO ČTK

Klopala, ale cestujúci nereagovali

Mladá žena vošla do batožinového priestoru v zadnej časti vozidla pri nakladaní svojho kufra v Klagenfurte, hlavnom meste rakúskej spolkovej krajiny Korutánsko, čo však 48-ročný vodič nevedel a uzavrel prístupový otvor aj priľahlé dvere. Následne uviedol autobus do pohybu a vydal sa s ním na cestu do mesta Wolfsberg, ležiaceho takisto v Korutánsku.

Študentka sa snažila na seba upozorniť klopaním, ale ostatní cestujúci nereagovali, a tak zalarmovala políciu pomocou mobilného telefónu. Batožinový priestor nakoniec opustila až pri zastávke vo Wolfsbergu, teda približne po jednohodinovej jazde po trase dlhej 60 kilometrov.

Skončila bez zranení

Priestory pre cestujúcich a batožinu sú pritom prepojené otvorom veľkým približne 80 x 80 centimetrov, ktorý uzatvára roleta otvoriteľná z oboch strán.

Žena pri tomto incidente neutrpela nijaké zranenia a pokračovala v ceste do štajerskej metropoly Graz - tentoraz už na sedadle, ktoré si zarezervovala.

Témy: Korutánsko
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok