Prvé kilometre s Mitsubishi Eclipse Cross, test BMW 6GT a VAM Security

TA3
17.2.2018 18:40

Keď prišlo na trh prvé BMW 5GT, svojou koncepciou a najmä prakticky riešeným interiérom vzbudilo veľký záujem. Dnes sa model 5 GT mení na 6 GT, ale nejde len o zmenu čísla. Novinka sa posúva o celú kategóriu vyššie v jazdnom komforte aj ovládateľnosti, nehovoriac o štýlovejšom dizajne, ktorý je teraz jej veľmi silnou stránkou.

S odstupom času sme opäť navštívili slovenského výrobcu unikátneho elektromechanické zabezpečovacieho zariadenia pre všetky kategórie automobilov, najnovšie aj pre elektromobily, ktorý o svojom produkte tvrdí, že je zlodejmi neprekonaný. Stále to platí ?

Mnohí nás kontaktujete otázkami, aké je nové Mitsubishi Eclipse Cross. Ako jazdí a čo hovoríme na jeho úplne nový benzínový motor. V dnešnej prvej jazde sa vám niektoré otázky pokúsime zodpovedať.

Na záver ešte nahliadneme do kuchyne slovenského zastúpenia automobilky Toyota, ktorá má za sebou najúspešnejší rok vo svojej histórii. Poodhalíme tajomstvo tohto úspechu ale prezradíme aj niečo o budúcnosti, hlavne na aké novinky sa môžeme tešiť.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok