PR správa

Španielske mušky s alkoholom? Účinky sa nezlepšia, hovoria skúsenosti

PR
13.2.2018 09:06

Afrodiziakum, ktoré zahaľuje veľa legiend, to sú španielske mušky. Niektoré z príbehov napríklad tvrdia, že sa bez nich nezaobišiel ani známy milovník žien Giacomo Casanova. Či je to pravda, alebo nie, na tom nezáleží. Vás bude iste zaujímať, čo sa vlastne pod pojmom španielskej mušky skrýva a aké sú ich účinky. Trochu si teda španielske mušky predstavíme.

Španielske mušky s alkoholom? Účinky sa nezlepšia, hovoria skúsenosti

Veľmi staré afrodiziakum

Najprv si vysvetlíme, o čo vlastne ide. Španielske mušky nie sú v skutočnosti mušky ako také. Ide o jed z pľuzgiernika lekárskeho. Biológovia týmto rodovým a druhovým menom nazývajú zhruba 12 - 20 milimetrov veľkého chrobáčika zelenkastej farby.

Musíme upozorniť, že zatiaľ čo pri dávkovaní jedu v podobe niekoľkých kvapiek ide o afrodiziakum, pokiaľ ide o väčšie dávky, je to toxín, ktorý zabíja. Preto by ste mali byť s dávkovaním veľmi opatrní.

Určite urobíte dobre, keď sa oboznámite s tým, aké majú ostatní ľudia skúsenosti so španielskymi muškami, aby ste mohli posúdiť, či pomôžu aj vám. Ide o veľmi staré afrodiziakum, medikament bol známy už v starovekom Grécku, používal sa aj v Číne. Čiže ľudstvo ho pozná už tisícky rokov.

Kantaridín – dobrý sluha, ale zlý pán!

Aké majú španielske mušky účinky? Z opisovaného nádherne zeleného chrobáčika pľuzgiernika lekárskeho sa získavali výťažky pre výrobu nápojov lásky hlavne v starovekých gréckych a rímskych časoch.

Obsahovali totiž látky vyvolávajúce mužskú erekciu. Účinnou látkou, ktorú produkuje tento chrobák, je kantaridín. Po požití výťažku muži mali chuť na sex a silnú erekciu. V tých časoch sa však nedalo docieliť také presné dávkovanie ako dnes, a tak sa často stávalo, že namiesto erekcie prišla smrť. Kantaridín je totiž taký jedovatý, že doslova zlomok gramu dokáže usmrtiť dospelého človeka.

U tehotných žien sa často výťažok z pľuzgiernika lekárskeho používal ako abortívum, teda látka vyvolávajúca potrat. Vzhľadom na to, že ide o látku, kde je možné ľahko prekročiť smrteľnú dávku, sa s jej požitím musí postupovať veľmi opatrne. Ak chcete ísť viac do hĺbky, o pľuzgiernikovi lekárskom a španielskych muškách ako takých sa veľa dozviete na internete, napríklad na wikipedii.

Užívať si môžu aj ženy

Aké skúsenosti majú používatelia španielskych mušiek? Muži pociťujú silnú sexuálnu túžbu, hlásia zlepšenú erekciu, ktorá zaručuje bezproblémový a slasť prinášajúci pohlavný styk.

Prípravok však vyskúšali aj ženy. Podľa vlastných slov pociťovali mierne brnenie, zdurenie slizníc, a predovšetkým silne zvýšenú citlivosť v oblasti genitálií, vrátane veľmi intenzívneho zvlhčenia, čiže prirodzenej lubrikácie vagíny.

Tieto skutočnosti zabezpečujú možnosť užiť si sex veľmi silno a s chuťou. Keď chcete vyskúšať mušky pri partnerskom sexe, mali by s tým počítať a súhlasiť obaja partneri. Každopádne, je dobré vedieť, že španielske mušky nie sú vyhradené len pre mužov, ale účinkujú výborne aj u žien.

Maximálne päť kvapiek na "akciu"

Ako ich užívať? Na jeden pohlavný styk maximálne päť kvapiek. Samozrejme, ak plánujete "opakovačky", pri druhom, treťom a...ďalšom koite už nič neužívajte! Mohlo by vás to totiž stáť život rovnako ako predávkovaných starých Rimanov.

Vo vlastnom záujme rozhodne odporúčame predpísané dávkovanie kvapiek dodržiavať. Ak by ste si dopriali aj menšiu ako smrteľnú dávku, čakajú vás minimálne veľmi nepríjemné žalúdočné ťažkosti. Nie je dobré brať kvapky ani ihneď po jedle, skôr nalačno, lebo potom sa látka rýchlejšie vstrebáva a účinky sa dostavia rýchlejšie.

Recenzie potvrdzujú príjemné zážitky v posteli

Čo hovoria o španielskych muškách recenzie užívateľov? Musíte pri dávkovaní myslieť aj na skutočnosť, že ide o afrodiziakum prírodného a živočíšneho pôvodu. Preto na niekoho môžu pôsobiť viac, na niekoho menej.

Aj to je trochu zradné a je potrebné s tým počítať. Niektorí ľudia zmieňujú, že na nich mušky nemali prakticky žiadny efekt. Avšak iní tvrdia, že naopak vytvorili silnú chuť na sex, uvoľnenie a užívanie si sexu na plné obrátky.

Vo všeobecnosti sú však skúsenosti užívateľov so španielskymi muškami pozitívne. Tí, čo si ich zaobstarali, tvrdia, že sa im vďaka ním zvýšila kvalita sexuálneho života. Nejedno fórum užívateľov španielskych mušiek je zaplnené textami o tom, že u oboch partnerov zlepšujú celkový pocit rozkoše a slasti.

Španielske mušky - kde ich kúpiť?

Kto si myslí, že by španielske mušky mohol zohnať v lekárni, veľmi sa mýli. Kúpite ich jedine na internete, nikde inde. Objednať fľaštičku nie je problém.

Inak sa dajú viac menej štandardne zohnať aj v sexshopoch. Ak náhodou natrafíte na taký, ktorý ho v ponuke nemá, nuž... Skúste radšej druhý, kde majiteľom záleží na svojich zákazníkoch.

Výťažky zo španielskych mušiek sú na trhu bežne k dispozícii v rôzne veľkých baleniach i cenových reláciách. Cena najmenšieho, 15 ml balenia sa pohybuje cca od 5 do 8 eur.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok