Veľká hollywoodska záhada má nové índície. Podozrivým je známy herec

TA3 TASR
2.2.2018 11:27

Americká polícia, zaoberajúca sa prípadom podozrivej smrti americkej herečky Natalie Woodovej, najnovšie za podozrivého označila Woodovej manžela Roberta Wagnera, informovala vo štvrtok spravodajská stanica BBC.

Veľká hollywoodska záhada má nové índície. Podozrivým je známy herec
TASR

Vyšetrovatelia z losangelskej polície uviedli, že Wagner stále "mení svoje výpovede" a jeho verzie celej udalosti "nesedia". Štyridsaťtriročná Woodová sa utopila 29. novembra 1981 počas plavby neďaleko ostrova Santa Catalina pri pobreží južnej Kalifornie. Na jachte bola s manželom Wagnerom a ďalším hercom Christopherom Walkenom.

Smrť Woodovej bola označená za nešťastnú náhodu, doposiaľ však nie je jasné, čo presne sa na lodi v tom čase naozaj odohralo. Táto udalosť sa považuje za jednu z najväčších záhad v Hollywoode. Polícia Woodovej prípad znova otvorila v roku 2011. "Ako prípad uplynulých šesť rokov vyšetrujeme, domnievam sa, že (Wagner) je teraz podozrivým," povedal pre stanicu CBS News John Corina z úradu šerifa v Los Angeles. "Vieme, že on bol poslednou osobou, ktorá bola s Woodovou pred jej zmiznutím," pokračoval. "Trvalo jemne mení svoje opisy toho, čo sa stalo. A jeho verzie jednoducho nesedia," dodal.

Polícia pôvodne predpokladala, že Woodová sa pošmykla pri upevňovaní záchranného člna, spadla cez palubu a utopila sa. Jej telo sa našlo približne 1,5 kilometra od jachty.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok