PR správa Ekonomika

Eurojackpotmánia vrcholí! Slováci hrajú už tento piatok v Eurojackpote o 90 miliónov eur

PR
1.2.2018 12:44

Hlavná výhra v číselnej lotérii Eurojackpot sa tento týždeň vyšplhala na svoje maximum a dosiahla výšku až 90 miliónov eur.

Eurojackpotmánia vrcholí! Slováci hrajú už tento piatok v Eurojackpote o 90 miliónov eur
ČTK

Presne o túto sumu môžu už tento piatok hrať aj Slováci. Stačí, ak si tipnú sedem čísel a uzatvoria stávku v Eurojackpote. V piatok večer krátko po dvadsiatej hodine vo fínskych Helsinkách žrebujú šťastné čísla a výhercovi sa od základov zmení život, pretože jeho konto sa zvýši až o 90 miliónovú výhru.

Slovensko je jednou z krajín, v ktorej jej hráči tiež majú možnosť zapájať sa do číselnej lotérie Eurojackpot. Napoledy mohli hrať o Jackpot vo výške 90 miliónov eur, čo je maximálna výhra, pred viac ako rokom. Bolo to presne 6. januára 2017. Viac ako dvanásť mesiacov trvalo, kým hlavná výhra opäť dosiahla svoju maximálnu hranicu, teda 90 miliónov eur.  „Tento piatok je deň, kedy sa niekomu z hráčov môže zmeniť život. V hre je 90 miliónov eur a ten hráč, ktorý si správne tipne sedem šťastných čísel, sa môže stať ich majiteľom. Situácia, kedy Jackpot v číselnej lotérii Eurojackpot dosiahol túto maximálnu hranicu, sa nestáva často. Slovensko je súčasťou Eurojackpotu a teda aj my, Slováci, máme šancu už tento piatok zabojovať o 90 miliónov eur. Piatok môže byť veľký deň aj pre niekoho zo slovenských hráčov,“ vysvetľuje Ján Barczi, generálny riaditeľ TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s.

Eurojackpotmánia vyvrcholí už tento piatok 2. februára krátko po dvadsiatej hodine večer. V tento deň a v tomto čase sa vo Fínsku vyžrebuje sedem šťastných čísel. Rozhodne sa o osude 90 – miliónovej výhry. Slováci majú už len posledné dni a hodiny na to, aby využili šancu a hrali o túto obrovskú sumu peňazí. „TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. prijíma stávky v číselnej lotérii Eurojackpot, v ktorej je výška Jackpotu 90 miliónov eur, do tohto piatka. V prípade, ak sa hráči rozhodnú uzatvoriť stávky na našich predajných miestach, môžu tak urobiť do tohto piatka do 18.00 h. V prípade, ak stávky uzatvoria prostredníctvom webovej stránky, mobilnej aplikácie či formou SMS, je čas do piatka do 17.30 h.,“ vysvetľuje TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. dátum a hodinu, do kedy hráči musia stihnúť uzatvoriť stávky v Eurojackpote, pokiaľ chcú zabojovať o 90 miliónovú výhru. V Eurojackpote sa tipuje sedem čísel, teda 5 z 50 hlavných a 2 z 10 dodatkových čísel.

V prípade, ak sa noví hráči zaregistrujú na webovej stránke www.etipos.sk, dostanú od spoločnosti TIPOS bonus v podobe 5 eur na hranie všetkých hier na eTIPOS.sk. Pre nového hráča to znamená, že vďaka svojmu päťeurovému bonusu si môže podať dve hracie polia v číselnej lotérii Eurojackpot plus JOKER.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok