V ruskej škole tiekla krv, nožmi dobodali najmenej 15 ľudí

TA3 TASR
15.1.2018 09:27

Bitku s použitím nožov, ku ktorej došlo v pondelok v strednej škole v ruskom meste Perm, začali príslušné úrady vyšetrovať pre podozrenie z pokusu o vraždu. Podozrivých polícia zadržala.

V ruskej škole tiekla krv, nožmi dobodali najmenej 15 ľudí
youtube.com/Новости

Útok si vyžiadal zranenia najmenej 15 ľudí, pričom 12 z nich sú hospitalizovaní. Rezné zranenia utrpela aj jedna učiteľka, ktorá sa spolu so žiakmi a ďalšími kolegami snažila bitkárov oddeliť a spacifikovať. Väčšina obetí má ľahké zranenia. Učiteľka a dvaja žiaci vo veku 15-16 rokov sú zranení ťažko a v nemocnici sa museli podrobiť operáciám.

Zdroje v polícii informovali, že v pondelok dopoludnia došlo v budove školy ku konfliktu medzi dvoma maloletými osobami - súčasným a bývalým žiakom školy, ktorí mali pri sebe nože. Interfax dodal, že podľa predbežných informácií sa jeden z aktérov bitky liečil na psychiatrii. Motív činu polícia zatiaľ nepozná, ale podľa spravodajských webových portálov išlo údajne o pomstu za urážky zverejnené na internete, dodala rozhlasová stanica Echo Moskvy. V dôsledku incidentu všetkých žiakov a pedagógov zo školy evakuovali. Vyučovanie bolo zrušené.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok