PR správa

„Východ vs. Západ“ a novinky v online marketingu v Košiciach

PR
11.1.2018 11:04

Košice budú žiť aktuálnymi trendmi v online marketingu. Spoznajte ich aj Vy!

„Východ vs. Západ“ a novinky v online marketingu v Košiciach

Odborný garant najstaršej vzdelávacej digitálno-marketingovej série TREND Online Academy – digitálna agentúra VOLIS International – prináša do Košíc nový koncept vzdelávacích aktivít v online marketingu – Digi News.

Už 24. januára sa marketéri z Košíc a okolia majú príležitosť dozvedieť TOP novinky z Google pre rok 2018, trendy vo webdesigne a ako prvým na Slovensku im budú predstavené výsledky exkluzívneho prieskumu renomovanej agentúry GfK – Východ vs. Západ, ktorý porovnáva online marketing v pracovnom prostredí na východnom a západnom Slovensku a čo z toho vyplýva pre vašu firmu.

„Počas dvoch hodín účastníci získajú cenné informácie orientované predovšetkým na aplikáciu nových trendov, ako napr. YouTube stratégia pre vašu firmu, doplnené o konkrétne prípadové štúdie z rôznych oblastí,“ povedal Martin Volek, CEO VOLIS International a Google Partners Trainer.

Digi News zároveň poskytnú príjemný priestor pri raňajkách na neformálne stretnutie, ktoré účastníci môžu využiť na nadviazanie obchodných partnerstiev a nových priateľstiev.

Kapacita podujatia je limitovaná a viac informácií o Digi News nájdete na stránke event.volis-international.com, kde sa môžete do 18. januára 2018 zaregistrovať.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok