V Košiciach sa rozlúčili s bývalým útočníkom, len ťažko opisoval pocity

SITA
29.12.2017 10:44

Peter Bartoš odohral za HC Košice dosiaľ 749 ligových duelov s bilanciou 222 gólov a 322 asistencií. V ére samostatnosti absolvoval viac duelov v košických farbách len Richard Jenčík.

V Košiciach sa rozlúčili s bývalým útočníkom, len ťažko opisoval pocity
SITA/Ivan Fleischer

Odohral 11 extraligových sezón

Pred šlágrom 31. kola hokejovej Tipsport ligy medzi Košicami a Banskou Bystricou pripravil domáci klub slávnosť, na počesť svojmu bývalému útočníkovi Petrovi Bartošovi. Klub sa mu poďakoval pred vypredaným hľadiskom Steel arény. Bývalý útočník odohral v košických farbách doposiaľ 11 extraligových sezón. Štyridsaťštyriročný martinský rodák, ktorý sa v máji 2000 podieľal na striebre slovenskej hokejovej reprezentácie na MS v Petrohrade, získal s Košičanmi päť majstrovských titulov.

ifr3400_7f000001-0b20-548c.jpg

Mal slzy na krajíčku

Počas oslavy Bartoš sledoval video so zostrihom jeho pôsobenia v HC Košice. "Mal som aj zimomriavky, ale to k tomu patrí. Nevedel som si predstaviť, čo prežívajú hráči v takých chvíľach, ale už som to zažil a tie pocity sa len ťažko opisujú. Vynorili sa mi všetky krásne spomienky a sezóny, ktoré som tu prežil. Spomínal som nielen na tie pekné, ale aj zlé chvíle. Z oka sa mi drala aj slzička. Ďakujem HC Košice, že mi pripravili peknú rozlúčku,“ povedal Bartoš pre východoslovenský denník Korzár.

Peter Bartoš odohral za HC Košice dosiaľ 749 ligových duelov s bilanciou 222 gólov a 322 asistencií. "Každá sezóna, ktorú som v Košiciach zažil, bola pekná. Z tých, ktoré nám nevyšli, som sa poučil. Každá z jedenástich sezón bola perfektná," dodal Bartoš.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok