Lukáš Kozák je posilou Žiliny, podpísal zmluvu do konca sezóny

TA3 TASR
21.12.2017 23:08

Slovenský hokejista Lukáš Kozák bude v kariére pokračovať v klube MsHK DOXXbet Žilina. Dvadsaťšesťročný obranca sa do tréningového procesu "vlkov" zapojil počas reprezentačnej prestávky a v utorok podpísal s vedením tipsportligistu zmluvu do konca aktuálnej sezóny.

"Som rád, že sme sa dohodli. Partia v kabíne je výborná a verím, že sa nám bude dariť. Začína druhá polovica základnej časti, mám pred sebou výzvu, aby sme vyhrávali a posúvali sa v tabuľke nahor," povedal pre klubový web niekdajší hráč Slovana Bratislava či Medveščaku Záhreb. V minulosti hral aj za materský Martin, extraligovú dvadsiatku, Hradec Králové, Skalicu či Kometu Brno, naposledy pôsobil v Dukle Trenčín, za ktorú odohral v tomto ročníku päť zápasov bez bodového zisku.

"Vyskytla sa táto možnosť, Kozák je známe hokejové meno zo Slovenska. Má skúsenosti aj s najlepšou ligou v Európe a verím, že pre náš tím bude posilou," uviedol športový riaditeľ MsHK DOXXbet Žilina Imre Valášek. Kozák má na konte aj 20 štartov v reprezentačnom A-tíme.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok