Gajdoš vstúpil do SNS, šéfa národniarov jeho rozhodnutie teší

TA3 TASR
9.12.2017 14:43

Minister obrany Peter Gajdoš vstúpil do Slovenskej národnej strany. Povedal predseda SNS Andrej Danko po rozšírenom rokovaní predsedníctva strany v Oponiciach.

Gajdoš vstúpil do SNS, šéfa národniarov jeho rozhodnutie teší
SITA/Marko Erd

Gajdoš vo funkcii šéfa rezortu doteraz vystupoval ako nominant SNS. Danko si Gajdoša ľudsky váži a jeho rozhodnutie ho teší. "Som rád, že pri mne kariérne stojí, vážim si ho. Nie je chybou, že ministrom obrany sa stal vojak," uviedol šéf SNS na tlačovej konferencii. Nepáči sa mu, že niektorí Gajdoša vo funkcii spochybňujú. Ocenil, že sa podujal na inventarizáciu zásob v muničných skladoch, "ktorá sa v takejto forme na Slovensku uskutočnila vôbec po prvýkrát".

"A poviem to na rovinu, to nie SNS stratila niečo zo zásob v skladoch, ale tí géniovia, ktorí dali strážiť muničné sklady súkromným firmám a SBS s rôznym napojením," povedal Danko s tým, že nech ho nikto nedráždi, lebo začne hovoriť o pozadí týchto firiem a na koho majú napojenie. Danko deklaroval, že by chcel v tejto oblasti minimalizovať prácu súkromných bezpečnostných služieb. Nemyslí si, že ľudia v nich dokážu muničné sklady strážiť adekvátne. Muničné sklady podľa neho nie sú obchodné reťazce.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok