PR správa

OMV MaxxMotion Diesel - náš sľub pre akékoľvek zimné podmienky - až do mínus 40 stupňov Celzia*

PR
5.12.2017 09:20

OMV MaxxMotion Diesel poskytuje vynikajúce zimné vlastnosti, ktoré umožnia spoľahlivú prevádzku vozidla v zime za každých podmienok.

OMV MaxxMotion Diesel - náš sľub pre akékoľvek zimné podmienky - až do mínus 40 stupňov Celzia*

Vďaka špeciálnemu zloženiu, vyvinutému v Rakúsku, poskytuje OMV MaxxMotion Diesel nielen bezpečné štartovanie dokonca aj v drsných zimných podmienkach, ale navyše maximalizuje výkon motora a predlžuje jeho životnosť. OMV Slovensko odporúča tankovať OMV MaxxMotion Performance Diesel pre dosiahnutie maximálneho výkonu a ochrany, dokonca aj pri veľmi nízkych teplotách.

Počas zimnej sezóny si treba viac všímať vlastnosti paliva, aby sa zabezpečilo optimálne správanie pri štartovaní a spoľahlivá jazda. OMV MaxxMotion Diesel je vysokokvalitná nafta, vyvinutá v Rakúsku inovačným tímom OMV. V akýchkoľvek zimných podmienkach zaručuje vynikajúci výkon motora. S bodom filtrovateľnosti za studena až pri mínus 40 stupňoch Celzia je OMV MaxxMotion Diesel perfektné riešenie pre príjemnú a spoľahlivú jazdu aj počas najstudenších zimných dní. Inovatívna rakúska receptúra OMV MaxxMotion Diesel je zárukou čistoty motora, odstraňuje existujúce usadeniny a chyby. Výsledkom je nielen lepšie spaľovanie, ale aj nižšie emisie.

Thomas Uitz z tímu OMV Product Development & Innovation: „Vynikajúce zimné vlastnosti paliva MaxxMotion Diesel sú zárukou toho, že vodiči sa na prevádzku motora svojho auta môžu spoľahnúť aj pri ľadovo chladných teplotách. Umožňuje to špeciálna receptúra, ktorá je výsledkom skúseností a technologických zručností OMV.“

„Naše palivá MaxxMotion Performance poskytujú skutočné, merateľné benefity počas celého roka. Toto je náš sľub zákazníkom. Či už je to nafta alebo benzín, MaxxMotion poskytuje vďaka lepšiemu spaľovaciemu procesu maximálny výkon. Špeciálne a inovatívne receptúry aditív udržiavajú motory v čistote, znižujú opotrebenie a v dlhodobom horizonte predlžujú životnosť motora,“ dodáva Klaus Jürgen Schneider, senior viceprezident Retail oddelenia.

*-40°C je hodnota CFPP (bod filtrovateľnosti za studena) podľa normy EN 590. Výhody závisia od typu vozidla, správania vodiča a technického stavu motora a odkazujú na porovnanie s palivami, ktoré spĺňajú minimálne požiadavky podľa normy EN 590.

Informácie o spoločnosti:

OMV Slovensko, s.r.o.

Spoločnosť OMV vstúpila na slovenský trh v roku 1991. OMV Slovensko sídli v Bratislave a s 91 čerpacími stanicami má na Slovensku 18 % podiel na trhu. Čerpacie stanice OMV sú multifunkčnými centrami služieb – čerpacími stanicami pre ľudí i vozidlá. Zákazníci OMV majú k dispozícii palivá, mazivá i umývacie služby; 60 obchodov VIVA navyše ponúka ľahké jedlá, občerstvenie a širokú škálu ďalších služieb. Spoločnosť OMV Slovensko priamo zamestnáva 180 ľudí a prostredníctvom svojej siete čerpacích staníc vytvorila 966 pracovných miest.

 

Viac informácií nájdete na www.omv.sk.

OMV Aktiengesellschaft

S predajmi v rámci skupiny 23 miliárd eur a 24 100 zamestnancami v roku 2015 je OMV Aktiengesellschaft najväčšou obchodovateľnou priemyselnou spoločnosťou Rakúska. Prieskumný a produkčný segment má silné postavenie v Rakúsku, Rumunsku, Severnom mori, Blízkom východe a v Afrike a rozširujúce sa medzinárodné portfólio. Denná produkcia v roku 2015 bola približne 303-tisíc barelov denne. OMV prevádzkuje aj sieť plynovodov v Rakúsku a plynové zásobníky v Rakúsku a Nemecku. V segmente rafinácie má OMV ročnú kapacitu rafinácie na úrovni 17,8 milióna ton a ku koncu roka 2015 prevádzkovala približne 3800 čerpacích staníc v 11 krajinách. V roku 2015 dosiahol objem predaja plynu 110 TWh.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok