Falošní smetiari vinšujú skôr ako inokedy, OLO pred nimi varuje

TA3
1.12.2017 00:00

Bratislavský mestský podnik Odvoz a likvidácia odpadu (OLO) pred vianočnými sviatkami upozorňuje na falošných smetiarov. Ako informovala hovorkyňa spoločnosti Beáta Humeniková, podvodníci oblečení vo falošných zeleno-oranžových uniformách vystupujú v mene spoločnosti a pýtajú od ľudí peniaze.

Falošní smetiari vinšujú skôr ako inokedy, OLO pred nimi varuje
SITA/Marko Erd

Podľa Humenikovej sa smetiari - vinšovníci tento rok objavili skôr ako inokedy. „Koncom novembra sa objavili v bratislavskom Starom Meste, konkrétne išlo o Kollárovo námestie, Námestie 1. mája, Obchodnú ulicu, Mariánsku a Radlinského ulicu. Je však dosť pravdepodobné, že sa v najbližších dňoch presunú aj do ďalších bratislavských lokalít,“ uviedla hovorkyňa OLO.

Mestský podnik sa od falošných smetiarov a ich aktivít dištancuju a obyvateľov hlavného mesta upozorňuje, že jeho zamestnanci v žiadnom prípade od občanov nepýtajú peňažnú hotovosť ani iné dary. „Našich zamestnancov spoznáte podľa sivo-oranžových uniforiem s logom OLO. Tie sú zladené s farbou zberného vozidla a zároveň aj so samotným logom našej spoločnosti,“ povedala Humeniková a dodala, že ak občania na podozrivých smetiarov narazia, môžu kontaktovať zákaznícke centrum telefonicky na čísle 02/50 110 111 alebo e-mailom na podnety@olo.sk.

Témy: Olo
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok