Slovan neudržal vedenie a Podoľsku podľahol v predĺžení

TA3 TASR
21.11.2017 22:20

Hokejisti Slovana Bratislava prehrali v utorňajšom domácom zápase KHL s Viťazom Podoľsk 4:5 po predĺžení. V tabuľke Západnej konferencie tak zostávajú na 12. mieste, s trojbodovou stratou práve na Podoľsk.

Domáci viedli po prvej tretine po dvoch góloch Zacha Boychuka a jednom Mareka Viedenského 3:1, Podoľsk však v druhom dejstve vyrovnal, v treťom išiel do vedenia a domáci vyrovnali v poslednej minúte riadneho hracieho času vďaka Michalovi Řepíkovi. V predĺženi ale rozhodol Chorvát Borna Rendulič. Zverenci trénera Eduarda Zankovca sa v ďalšom domácom dueli predstavia v sobotu 25. novembra o 17.30 h. proti Amuru Chabarovsk.

Zach Boychuk, útočník Slovana: "Prvých 25 sme hrali dobre, potom nie. Urobili sme veľa chýb, za ktoré nás súper potrestal. Ale možno je to spôsobené tím, že nehráme v optimálnej zostave a stále si na seba zvykáme." Michal Sersen, obranca Slovana: "Nechápem čo sa stalo po prvej tretine, rád by som to vedel. S takýmto prístupom nemôžeme pomýšľať na úspech. Zápas sme si prehrali sami."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok