PR správa

Spoločnosť DETOX s.r.o. rozdelila celodennú tržbu medzi zamestnancov

PR
6.11.2017 13:59

DETOX s.r.o. Banská Bystrica, podnikajúca v oblasti poskytovania environmentálnych služieb, oslávila 25. výročie od svojho založenia dňa 29.10.1992.

Spoločnosť  DETOX s.r.o. rozdelila celodennú tržbu medzi zamestnancov

„Ako poďakovanie zamestnancom za ich prácu, sme v deň výročia symbolicky rozdelili jednu celodennú tržbu medzi zamestnancov, a každý zamestnanec tak dostal 315 eur a vecný dar," povedal výkonný riaditeľ Daniel Studený.

Okrem toho boli mimoriadnou odmenou, 400-eurovým poukazom na nákup elektroniky, odmenení zamestnanci, ktorí odpracovali vo firme viac ako 15 rokov a ďalej zamestnanci, ktorí sa v minulosti významne pričinili o dobré meno a výsledky spoločnosti.

foto-event-detox-day-2017-132-zamestnanci_7f000001-450c-581e.jpg

DETOX, s.r.o podniká v oblasti zberu, zneškodnenia a recyklácie priemyselných odpadov, poskytuje environmentáne poradenstvo a špeciálne čistiace práce. Vo svojich troch prevádzkach v Banskej Bystrici, Rimavskej Sobote a Trnave zamestnáva viac ako 100 zamestnancov a obsluhuje cez 3000 zákazníkov.

V roku osláv 25. výročia DETOX, s.r.o sa uskutočnilo aj niekoľko dobročinných akcií. V mestách, v ktorých sa nachádzajú závody, zrealizovali environmentálne zamerané projekty. V Banskej Bystrici vyčistili mestský lesopark. V Podlavických výmoloch sa podarilo nielen vyčistiť, ale aj zrekonštruovať rekreačné miesto slúžiace na oddych a regeneráciu ľudí všetkých vekových kategórií. "V Rimavskej Sobote sme vyčistili časť Mestská záhrada, miesto kde sa zdržiavajú hlavne  rodiny s malými deťmi, alebo starší ľudia, ktorí hľadajú miesto vhodné pre oddych," povedal výkonný riaditeľ DETOX, s.r.o.

detox-cistene_7f000001-4564-48d4.jpg
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok