Kevin Spacey si sexuálne obťažovanie nepamätá, je zo seba zhrozený

TA3 TASR
30.10.2017 10:56

Škandál okolo hollywoodskeho filmového producenta Harveyho Weinsteina má ďalšiu dohru. Vychádzajúce obvinenia zo sexuálneho obťažovania povzbudzujú stále viac ľudí, aby sa podelili o podobné nepríjemné zážitky. Na kauzu najnovšie doplatil aj slávny herec Kevin Spacey.

Incident z 80. rokov

Anthony Rapp, ktorý je hviezdou televízneho seriálu Star Trek: Discovery, pre mediálnu spoločnosť BuzzFeed uviedol, že sa so Spaceym zoznámil v roku 1986, keď obaja účinkovali na Broadwayi. Rapp mal vtedy 14 rokov a Spacey 26.

Spacey vo filme Americká krása

Rapp tvrdí, že ho Spacey pozval do svojho bytu na večierok, na ktorého konci ho zvalil na posteľ, obkročmo sa na neho posadil a dával mu sexuálne návrhy. Rappovi sa však podľa svojich vlastných slov podarilo Spaceyho zbaviť.     

"Čím som starší a čím viac viem, tým väčšmi si uvedomujem, že mám šťastie, že nedošlo k niečomu horšiemu," povedal pre BuzzFeed Rapp.

Priznal sa, že je gej

"Úprimne povedané, ten incident si nepamätám, údajne k nemu došlo pred viac ako 30 rokmi. Ak som sa však vtedy správal tak, ako (Rapp) tvrdí, som mu za svoje nevhodné správanie pod vplyvom alkoholu dlžný čo najúprimnejšie ospravedlnenie," napísal na Twitteri Spacey.

Slávny herec zároveň uviedol, že aby rozptýlil špekulácie o svojom súkromí, ktoré si vždy chránil, rozhodol sa v súvislosti s Rappovým obvinením priznať, že hoci v minulosti udržiaval ľúbostné vzťahy s mužmi aj ženami, v súčasnosti sa rozhodol, že bude žiť ako gej.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok