PR správa

Topbyvanie.sk – veľký katalóg nábytku a bytových doplnkov

PR
16.10.2017 09:41

Nakupovanie v internetových obchodoch šetrí čas i peniaze, o tom niet pochýb.

Topbyvanie.sk – veľký katalóg nábytku a bytových doplnkov

Eshopy dnes ponúkajú také ohromné množstvá typov nábytku a bytových doplnkov, že je toho na jedného človeka až priveľa. Človek jednoducho nedokáže prejsť kompletnú ponuku každého eshopu a vybrať si to, čo naozaj chce.  Ak aj áno, šetrenie času sa mení na náročný proces porovnávania a zisťovania, či vybraný tovar nie je možné kúpiť v inom online obchode lacnejšie.

Tento problém dnes efektívne rieši online katalóg nábytku a bytových doplnkov topbyvanie.sk. Jeho tvorcovia spojili ponuku overených eshopov do prehľadného katalógu, v ktorom nájdete presne to, čo hľadáte. Jednoducho si vyberiete kategóriu tovaru, ktorú hľadáte a prezriete si ponuku viacerých predajcov na jednom mieste. Ak vás niektorý zo zobrazených produktov zaujme, tak budete presmerovaný do eshopu predajcu, v ktorom nákup dokončíte.

V online katalógu nábytku si vyberie každý

Nebaví vás prechádzať z eshopu do eshopu a hľadať váš vytúžený kus nábytku? Na webe https://www.topbyvanie.sk/ si môžete zvoliť iba tie parametre, ktoré vás ako zákazníka zaujímajú. Prezrite si ponuku tovaru, ktorú možno filtrovať podľa farby, materiálu, rôznych vlastností, ceny či štýlu. Hľadáte drevený rustikálny jedálenský stôl? Alebo modernú sedačku s úložným priestorom z ekokože? V tomto online katalógu ju nájdete veľmi rýchlo.

Ponuka katalógu je ručne triedená a je pravidelne aktualizovaná.  Ak chcete ušetriť, potom určite využite bohatú ponuku zľavových kupónov, ktorú tvorcovia webu pravidelne dopĺňajú. Zľavový kód  nájdete vždy priamo v detaile produktu.

Bezpečný nákup nábytku cez internet

Nakupovanie na internete nie je na Slovensku novým fenoménom. Nakupujeme oblečenie, elektroniku, spotrebný tovar i spomínaný nábytok.  Napriek tomu sa stále nájdu stovky podvedených zákazníkov, pre ktorých sa radosť z nákupu novej veci mení na nočnú moru.

Ponuku online katalógu topbyvanie.sk preto tvoria iba také produkty, ktoré predávajú overení partneri – spoľahlivé eshopy, ktoré na Slovensku fungujú dostatočne dlho na to, aby dokázali poskytovať výborný zákaznícky servis. Ide o veľkých predajcov nábytku, ktorí sa tešia množstvu pozitívnych recenzií od spokojných zákazníkov a ktorých určite poznáte aj vy!

Výhody pre zákazníkov, ale aj predajcov

Internetová reklama dnes hýbe svetom. Stretávame sa  s ňou na každom kroku a musíme uznať, že často krát je až príliš vtieravá. Nik z nás nemá rád weby, ktoré sú vytapetované bannermi, ktoré nám ponúkajú aj produkty, o ktoré vôbec nejavíme záujem.

Online katalóg nábytku je virtuálne miesto, na ktorom sa združujú ľudia, ktorí majú záujem o kúpu presne vymedzeného typu produktu. Je to miesto, kde produkt skutočne nájdu a sú len krôčik od toho, aby si ho aj zakúpili. Nie je preto vôbec náročné pochopiť skutočný dôvod toho, prečo v tomto online katalógu nájdeme tých najväčších hráčov na trhu s nábytkom. Títo partneri veľmi dobre vedia, že podiel predajov cez internet stúpa každý rok a je pre nich mimoriadne výhodné ponúkať svoj tovar tam, kde je oň reálny záujem.

Tvorcovia katalógu nie sú žiadni nováčikovia

Vytvoriť online katalóg nábytku, ktorý ponúka okrem samotného tovaru aj pridanú hodnotu vo forme internetového magazínu plného rád a inšpirácií pre domácnosti nie je vôbec jednoduché. Tvorcovia projektu sú autormi širokého portfólia webov, ktorých cieľom je pomôcť, poradiť či usmerniť.

Z najobľúbenejších a najnavštevovanejších spomenieme napríklad recenzný web https://www.spotrebitelskytest.sk/ či módny katalóg https://www.topmoda.sk/. Ak weby poznáte a máte návrhy na ich vylepšenie, potom sa tvorcom určite ozvite. Vylepšovanie funkcionality a použiteľnosti sú totiž ich top prioritou.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok