PR správa

5 druhov ovocia, ktoré dodajú chuť vašej erekcii

PR
16.10.2017 00:00

Podľa štatistík prehĺta s radosťou len každá tretia žena. Možno vás to prekvapí, ale dôvodom môže byť to, čo vkladáte do úst vy – vaša strava totiž ovplyvňuje vôňu a chuť vášho ejakulátu oveľa viac, než by ste čakali. No stačí do jedálnička pridať to správne ovocie a erekcia sa stane pre vašu partnerku zdrojom zaujímavých chuťových zážitkov...

5 druhov ovocia, ktoré dodajú chuť vašej erekcii

Čomu sa určite vyhnúť

Na chuť semena majú najzhubnejší vplyv zlozvyky – trpkosť mu pridáva fajčenie cigariet, alkohol ale aj nadmerné pitie kávy. Príliš slaným alebo korenistým jedlom si tiež nepolepšíte. Ak chcete aby mala vaša priateľka „nebíčko v papuľke“, vyhnite sa aj cesnaku. Ani červené mäso, ryby a mliečne výrobky vám nepridajú na lahodnosti.

Ovocie a erekcia – môžete očakávať zázraky?

Konzumácia sladkého ovocia dokáže naozaj priaznivo ovplyvniť chuť ejakulátu. Je však vhodné, konzumovať ovocie častejšie a vo väčších množstvách. Inými slovami – začnite s „ovocnou kúrou“ už pár dní pred milovaním. Ak si totiž doprajete ovocie len niekoľko hodín pred sexom, požadovaný výsledok sa nedostaví.

Top 5 druhov ovocia na vylepšenie chuti ejakulátu

Ananás

Ideálne čerstvý. Toto fantastické ovocie má veľmi chutnú a sladkú šťavu. Naviac prospieva vášmu zdraviu, nakoľko podporuje detoxikáciu organizmu. Vaše kvapky lásky možno nebudú chutiť ako Piña colada, no zlepšenia sa určite dočkáte.

Banány

Dajte si ich na desiatu a na olovrant. Nikdy vás neomrzia. Banány obsahujú množstvo vitamínu B a podporia tvorbu testosterónu vo vašom tele – pôsobia teda aj ako afrodiziakum.

Čučoriedky

Okrem toho, že vylepšia chuť, zlepšia aj konzistenciu vášho ejakulátu (bude redší a priehľadnejší).

Jablká

Využite jablkovú sezónu naplno a oslaďte život svojej partnerke aj sebe. Rátajú sa aj jabĺčka v štrúdli, bohato okorenenej škoricou. Práve škorica je totiž jediným korením, ktoré dodáva milostným šťavám sladkastý nádych.

Červený melón

Melón je sladký a obsahuje množstvo vody. A dostatočná hydratácia je veľmi dôležitá pre chuť semena. Toto mimoriadne zdravé ovocie naviac čistí cievy, posilňuje libido a pomáha zmierňovať problémy s erekciou.

Tip na záver: Chcete dokonale uspokojiť svoju partnerku? Ovocie a erekcia patria k sebe, no samotné ovocie jej všetky priania nesplní – na tom musíte popracovať vy. Vaša partnerka sa určite neurazí ani v prípade, že sa rozhodnete vyskúšať niektoré silnejšie prírodné afrodiziakum. Ak túžite po dlhšej výdrži v posteli, vyskúšajte napríklad tabletky na predĺženie erekcie na prírodnej báze. V lekárni ich však nehľadajte, sú jednoducho dostupné online.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok