Polícia prezradila, s akou verziou pracuje pri Třískovom páde

TA3 ČTK
25.9.2017 13:22

Tragický pád herca Jana Třísku z Karlovho mosta v Prahe bol podľa prvých zistení polície pravdepodobne nešťastnou náhodou. Uviedol to hovorca policajtov Tomáš Hulan, ktorý zároveň vyzval svedkov udalosti, aby sa strážcom zákona prihlásili.

Polícia prezradila, s akou verziou pracuje pri Třískovom páde
SITA

"Informácie zistené v rámci vyšetrovania hovoria o tom, že v danej situácii išlo s najväčšou pravdepodobnosťou o nešťastnú náhodu a zrejme nešlo o cielené konanie 80-ročného muža," uviedol Hulan.

dec6ceea7a7727c99ad292a1cdc4bd3_0a000002-e64f-e733.jpg

Preverovanie okoloností pádu naďalej pokračuje. "Policajti, ktorí prešetrujú tento prípad, prosia každého, kto bol v inkriminovanom čase okolo štvrtej popoludní na Karlovom moste alebo v jeho blízkosti, čo i len ako pasažier na nejakej výletnej lodi, a kto nakrúcal akékoľvek video alebo fotografoval, alebo bol svedkom tejto udalosti, nech sa prihlási prostredníctvom linky 158," dodal hovorca.

Tříska bol po páde do Vltavy vo vážnom stave a v noci z nedele na pondelok zomrel v nemocnici. Do sŕdc divákov sa zapísal napríklad ako učiteľ Igor Hnízdo v Obecnej škole alebo ako Velký Vont v seriáli Záhada hlavolamu.

Témy: Polícia Praha
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok