PR správa

Medzinárodný módny veľtrh Trenčín mesto módy je naspäť!

PR
31.8.2017 15:27

Oživiť veľtrh sa rozhodla umelecká agentúra Ibismoda, ktorá pôsobí na trhu už 26 rokov. Prvý ročník pripravuje v termíne od 22.9.-23.9.2017 v Expo Centre v Trenčíne.

Medzinárodný módny veľtrh Trenčín mesto módy je naspäť!
PR

Myslíme si, že v tejto dobe je veľký návrat k domácej poctivej produkcii, návrat k remeslám, manuálnej ľudovej kreativite. Vzniklo veľa odevných spoločností, súkromných manufaktúr, hand-made výrobcov ale aj nadaných módnych návrhárov, ktorí všetci zásobujú slovenský trh naozaj kvalitnými výrobkami, odevmi, doplnkami, šperkami, športovým oblečením, plavkami. Súčasťou výstavy bude aj veľký svadobný veľtrh. Organizátori majú veľký záujem ukázať širokej verejnosti všetkých, ktorí majú záujem sa zviditeľniť.

Chceme prezentovať to najlepšie, najkvalitnejšie a najoriginálnejšie, čo sa momentálne na Slovensku a v Čechách vyrába. Pre návštevníkov chystajú organizátori viaceré sprievodné akcie. Nosným pilierom zostáva prezentácia kvalitných slovenských a českých výrobcov odevov a doplnkov, ale súčasťou výstavy bude aj výstava historických ľudových krojov z rôznych regiónov Slovenska, prednášky o móde, recyklácie v móde, podpore lokálneho biznisu, vystúpenia úspešných spevákov, tanečných skupín, folklórnych súborov.

Počas módnych prehliadok sa predstavia talentovaní mladí módni návrhári z odborných škôl na Slovensku a v Čechách. Mladým ľudom chceme ukázať tradičné ľudové remeslá: výroba modrotlače, tkanie, vyšívanie, čepčenie nevesty a podobne. Zaujímavosťou veľtrhu bude aj vyhlásenie výsledkov súťaže Zlatá Fatima o najlepšieho výrobcu roka, výrobok roka a hand-made výrobcu roka. Ambasádorkou veľtrhu sa stala populárna herečka a moderátorka Karin Hajdu. Vstupenky zakúpite exkluzívne v sieti Ticketmedia.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok