PR správa

Kvalitné a dôstojné bývanie v každom veku

PR
22.8.2017 09:25

Nároky na bývanie sa v priebehu nášho života menia. Dieťa si už v období puberty začína uvedomovať priestor, v ktorom žije a snaží sa ho meniť a prispôsobovať svojim potrebám a záľubám. Túži sa v ňom cítiť dobre a bezpečne. Táto túžba ho neskôr vedie k hľadaniu prvého vlastného bývania najskôr pre seba a potom aj pre svoju rodinu a svoje deti.

Kvalitné a dôstojné bývanie v každom veku

Nuž, a v období jesene života nastáva ďalšia etapa zmeny bývania. Nemusí to byť zásadne zmena adresy. Rozhodne sú to však úpravy, ktoré opäť odrážajú záľuby, fyzické schopnosti a potreby staršieho človeka. Mnohí seniori preto uvažujú nad financovaním takejto zmeny s prihliadnutím na situácie, v ktorých sa môžu raz ocitnúť.

Aj pre skôr narodených

Špecialisti v Prvej stavebnej sporiteľni myslia nielen na mladých, zdravých a úspešných ľudí, ale aj na tých starších, ktorí už možno svoje najlepšie roky majú za sebou. Aj im chcú umožniť, aby mohli bývať podľa svojich predstáv. Práve z toho dôvodu PSS, a. s., upravila úverové podmienky tak, aby vyhovovali aj možnostiam starších ľudí, ba dokonca aj dôchodcom. Stačí len, ak sa žiadateľ o tento úver preukáže, že je poberateľom starobného dôchodku a je vo veku 55 – 68 rokov.

Úver s poistením

V PSS, a. s., si uvedomujú, že vyšší vek prináša aj isté riziká. Aby starší ľudia nepotrebovali na získanie tohto úveru nejaké špeciálne zabezpečenie, každý klient prvej stavebnej sporiteľne, bez ohľadu na vek, si môže uzatvoriť rizikové životné poistenie. Poistenie ochráni klienta alebo jeho blízkych v prípade neočakávaných životných udalostí. A navyše, splátka úveru v kombinácii s ním je spravidla nižšia ako bez neho.

Na čo všetko môžete úver použiť

Skúsenosti preverené časom potvrdili, že seniori využívajú produkty PSS, a. s., hlavne na modernizáciu a rekonštrukciu svojho bývania. Veď práve oni by radi trávili čas na dôchodku v peknom prostredí svojho domova.

Viac informácií nájdete na www.pss.sk alebo sa informujte telefonicky na 02/58 55 58 55.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok