PR správa

Chýba vám intenzívnejší sex? Potrebujete zmenu

PR
21.8.2017 01:00

Máte pocit, že vo vašej spálni zavládla nuda? Nuž, nie ste sami. Väčšina párov zažíva po určitej dobe pokles nadšenia z intímnych radovánok. Pokles libida môže prerásť až do stavu, keď sa sex stáva rutinnou činnosťou. Výnimku tvoria partneri, ktorí vedia, ako dodať vzťahu korenie a užiť si intenzívnejší sex. Nechajte sa nimi inšpirovať – veď zmena je život.

Chýba vám intenzívnejší sex? Potrebujete zmenu

Spoznajte sa navzájom

Máte pocit, že sa už ani nemôžete poznať lepšie – veď ste spolu 10 rokov! Naozaj? Viete o všetkých tajných fantáziách vašej partnerky a už ste ich aj stihli realizovať? Je veľmi pravdepodobné, že ste ani zďaleka nenaplnili všetky svoje vzrušujúce predstavy – bez ohľadu na to, či sa poznáte 25 rokov alebo 3 mesiace.

Možno ste ani netušili, ako veľmi ju priťahujú hasičské uniformy alebo sa s vami túži milovať na kapote vášho auta. Prečo? Lebo ste sa na to nespýtali. Práve nedostatok vedomostí o vašej polovičke a sexuálny nesúlad, ktorý z toho pramení, môže byť dôvodom, prečo vás sex už tak neberie. Ako to zmeniť? Úprimný rozhovor pri poháriku vína je dobrý začiatok...

Zamerajte sa na zmysly

Hektické dni a stres v práci často spôsobujú, že príliš veľa rozmýšľame a málo vnímame zmyslami. Prežívanie dotykov, príjemných zvukov, chutí a aróm je pritom hotovým balzamom na dušu. Aj milovanie s partnerkou budeme prežívať oveľa intenzívnejšie, keď vypneme prúd myšlienok a sústredíme sa na vnímanie zmyslami.

Bránou k takýmto zmyselným pôžitkom môže byť napríklad príjemná tantrická masáž. Zatvorené oči pomôžu lepšie precítiť dotyk. Vhodnou predohrou je večera pri sviečkach, na ktorej sa budú podávať jedlé afrodiziaká. Romantickú náladu povzbudí aj vhodne zvolený afrodiziakálny parfum, ktorý sa páči vám obom.

Vyskúšajte pomôcky, navrhnuté odborníkmi

Intenzívnejší sex môžete zažiť aj vďaka všemožným hračkám, ktoré si zakúpite v sexshope alebo diskrétne na internete. Po takýchto nákupoch s partnerkou sa rozhodne nudiť nebudete. Vyskúšajte napríklad vibračné krúžky na penis, plyšové putá, vibrátory pre partnerku alebo otestujte nový lubrikačný gél či ultra tenké kondómy.

Tip na záver: Nevšedné zážitky v posteli vám pomôžu okoreniť napríklad kvalitné erekčné tabletky na prírodnej báze, ktoré obsahujú kombináciu extraktov z tradičných bylín. Základ tvorí bylinka Kotvičník zemný (Tribulus Terrestris) a aminokyselina L-arginín. Tie prirodzeným spôsobom dvíhajú hladinu testosterónu v mužskom tele, čo vedie k nárastu libida aj sexuálnej výdrže.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok