Vážna dopravná nehoda: sanitka sa pri zrážke s autom prevrátila

TA3/HaZZ
12.8.2017 09:57

Pri dopravnej nehode osobného auta so sanitkou utrpel 19- ročný vodič osobného vozidla ťažké zranenia. Po ôsmej hodine ráno došlo na ceste druhej triedy v katastri obce Abramová, okres Turčianske Teplice k dopravnej nehode, pri ktorej sa prevrátila sanitka.

Mladík sa tažko zranil

O nehode informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík. „Devätnásťročný vodič viedol motorové vozidlo Mitsubishi Galant v smere od obce Slovenské Pravno, okres Turčianske Teplice na obec Abramová. V pravotočivej zákrute z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s oprosti idúcim motorovým vozidlom Volkswagen Transporter (vozidlo rýchlej zdravotnej pomoci), ktoré viedol 40 ročný vodič," uviedol s tým, že alkohol u vodičov vykonanými dychovými skúškami zistený nebol.

Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 9 500 eur. Pri dopravnej nehode utrpel 19-ročný vodič ťažké zranenia. Jeho spolujazdkyňa, vodič vozidla Volkswagen a dvaja spolujazdci utrpeli predbežne ľahké zranenia.

Dve nehody v rovnakom okrese

Ďalšia dopravná nehoda sa v rovnakom okrese stala aj pred ôsmou hodinou ráno na ceste druhej triedy v katastri obce Jasenovo. „Šesťdesiatročný vodič viedol osobné motorové vozidlo Hyundai Accent v smere od obce Jasenovo na obec Rudno, okres Turčianske Teplice. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom vľavo mimo vozovku. Pri dopravnej nehode utrpeli vodič aj jeho spolujazdec ľahké zranenia," uviedol Moravčík a dodal, že ďalší spolujazdec utrpel predbežne ťažké zranenia.

Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 1 500 eur. U vodiča alkohol zistený nebol. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravných nehôd sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok