PR správa

Mýty o oddiaľovaní ejakulácie. Čo naozaj (ne)zaberá?

PR
17.7.2017 01:00

Určite ste sa už stretli s mnohými „zaručenými“ návodmi, ako oddialiť ejakuláciu. Čo z toho sa však zakladá na pravde a čo sú len mýty a ľudové povery? Prezradíme vám, čo zaberá a čo nie.

Mýty o oddiaľovaní ejakulácie. Čo naozaj (ne)zaberá?

„Je to len v tvojej hlave“

Nie vždy je predčasná ejakulácia čisto psychický problém, prameniaci zo stresu, nervozity či únavy. Mnohí muži majú jednoducho príliš citlivú hlavičku penisu, čo spôsobuje, že im stačí kratšia stimulácia na to, aby vyvrcholili. Dôvodom môže byť aj zápal predkožky, žaluďa, močového mechúra alebo prostaty, príliš krátka uzdička na penise či nadmerne citlivý nervový systém. Jedným z dôvodom môže byť aj príliš rýchle dýchanie.

„Mysli na niečo nudné“

Možno vám s dobrým úmyslom radili, aby ste počas milovania s partnerkou mysleli na rybačku, na futbalový zápas, ktorý ste naposledy pozerali alebo na účtovnú závierku vo firme. Samozrejme, vaše vzrušenie tým pravdepodobne klesne a vydržíte dlhšie… Ale… Ruku na srdce – stojí vám to za to? Nie je lepšie, užívať si sex a prítomný okamih, než v duchu rozmýšľať nad nejakým faulom či uzatvárať kvartál v práci?

„Daj si predtým zopár panákov”

Alkohol pôsobí vo väčšom množstve ako brzda pre testosterón a môže mať vplyv na trvanie milostného aktu. Môže vám dopriať niekoľko minút naviac – avšak nebude to „zadarmo“. O nepriaznivom vplyve alkoholu na pečeň a zvyšok organizmu (o hrozbe závislosti nehovoriac) ste už určite počuli. Navyše, ak to s alkoholom preženiete, erekcia sa vôbec nemusí dostaviť...

„Kúp si znecitlivujúci gél“

Gély či spreje na znecitlivenie penisu môžu fungovať – za podmienky, že ich aplikujete na penis, na ktorý si následne nasadíte kondóm a tým pádom tento prípravok neznecitliví aj pohlavné orgány vašej partnerky. Nevýhodou tejto metódy je, že neprináša trvalé výsledky. Budete stále potrebovať váš gél či sprej. A je dosť pravdepodobné, že so zníženou citlivosťou príde aj znížená radosť z milovania, ktoré si jednoducho menej užijete.

Ako oddialiť ejakuláciu bez „ťažkej chémie“?

Používajte kondómy – ideálne hrubšie druhy, ktoré sú špeciálne určené na oddialenie ejakulácie.

Milujte sa na etapy – po prvom kole „z rýchlika“ môžu nasledovať dve-tri ďalšie, pomalšie. Vyhraďte si na predohru a na sex dosť času, vašu partnerku to určite poteší.

Cvičte Kegelove cviky, ktoré posilňujú svaly panvového dna a pomôžu vám, lepšie ovládať vašu ejakuláciu.

Vyskúšajte tabletky na oddialenie ejakulácie na prírodnej báze, ktoré si môžete diskrétne zakúpiť online. Ich základ tvorí Kotvičník zemný, ktorý je ideálnou bylinkou na podporu sexuálneho zdravia mužov všetkých vekových skupín.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok