Žena prechádzala po priechode, zrazil a zabil ju opilec za volantom

TA3 SITA
13.7.2017 10:09

Vyše 2 promile namerali mladému vodičovi, ktorý skoro ráno zrazil chodkyňa na priechode pre chodcov v Trnave. Veľkou rýchlosťou prešiel cez križovatku, kde zrejme žena prechádzala na zelenú a spôsobil jej zranenia, ktorým podľahla. Polícia sa obracia na verejnosť a hľadá svedkov nešťastia.

Žena prechádzala po priechode, zrazil a zabil ju opilec za volantom
PZ

Opitý mladý vodič usmrtil ráno na Hlbokej ulici v Trnave 54-ročnú ženu, ktorá prechádzala cez cestu na zelenú. 21-ročný vodič Volkswagenu Passat podľa trnavskej policajnej hovorkyne Martiny Kredatusovej nerešpektoval na svetelnej križovatke červenú a veľkou rýchlosťou narazil do chodkyne. Tá na následky zranení zomrela.

Rýchlosť vozidla v čase nehody bude určovať znalec. U vodiča bol po nehode zistený alkohol, množstvo bude známe po opakovanej dychovej skúške. V Trnavskom kraji v tomto týždni prišlo pri dopravných nehodách o život už päť ľudí. Hlboká ulica od svetelnej križovatky pri City Aréne po križovatku ciest Hlboká – Starohájska bola pre nehodu uzatvorená. Polícia žiadala vodičov, aby si zvolili prejazd cez Spartakovskú ulicu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok