Vracali sa z promócií, zahynuli pri zrážke s kamiónom

TA3 TASR
11.7.2017 16:13

Neďaleko od miesta, kde nadránom po náraze vozidla do stromu vyhasli dva mladé životy, sa odohrala ďalšia tragická nehoda. Auto s otcom a jeho dcérou, ktorí sa údajne vracali z promócií v Bratislave, sa zrazilo s kamiónom. Obaja zahynuli.

Vracali sa z promócií, zahynuli pri zrážke s kamiónom
PZ v Trnave

Polícia už zadokumentovala ďalšiu tragickú nehodu, ktorá sa stala pred 11.00 h pri Dunajskej Strede. Ako informovala krajská trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, osobné vozidlo sa zrazilo s kamiónom.

Podľa jej ďalších slov 56-ročný vodič osobného motorového vozidla Škoda Octavia predbiehal auto, pričom sa čelne zrazil s oprotiidúcim kamiónom. "V osobnom motorovom vozidle podľahol zraneniam vodič a 32-ročná žena z obce Jahodná v okrese Dunajská Streda. Vodič kamióna z toho istého okresu neutrpel pri nehode zranenia, dychová skúška na alkohol bola u neho negatívna. Na mieste je obmedzená premávka v jednom pruhu a riadi ju polícia," uviedla Kredatusová.

dsc-0902_0a000002-dc9f-7499.jpg

Tragická nehoda sa stala len približne 20 kilometrov od ranného nešťastia. Otec s dcérou sa vracali domov z promócií v Bratislave, informuje portál tvnoviny.sk

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok