PR správa

Meander park Oravice - voda - relax - zábava

PR
27.6.2017 12:34

Aquapark je súčasťou Thermal & Ski resortu Meander Oravice. Nachádza sa pri Západných Tatrách – časti Roháče.

Meander park Oravice - voda  - relax - zábava

Oravice sú právom považované za najkrásnejšie slovenské hory. Bazény v aquaparku obsahujú liečivú geotermálnu vodu s teplotou 28 – 38 C, ktorá vyviera z hĺbky až 1611 m. Voda je bohatá na minerály a prvky s mnohými blahodarnými účinkami.

Vďaka mnohým bázenom a atrakciám si tu prídu na svoje dospelí, deti aj seniori. Medzi najobľúbenejšie atrakcie patrí bazén s morskými vlnami100 metrový tobogán.

K dispozícii je 9 bazénov. Dva relaxačné bazény spájajú prieplavom vonkajší a vnútorný bazén, športovo-relaxačný bazén určený na športové aktivity, ale aj na relax. Taktiež u nás nájdete atrakcie, ako sú masážne lavice, masážne trysky, či veľký vodný hríb.

Deti v aquaparku Meander Oravice nájdu nielen detský bazén, tobogán, ale aj detský kútik, hojdačky a ďaľšie atrakcie. Deti aj dospelí si môžu zahrať beach volejbal, či beach futbal na pieskovom ihrisku.

Počas leta ponúkame denne animačné programy. Pre milovníkov masáží sú k dispozícii dva perličkové bazény, Fínska sauna, morský aerosólový kúpeľ.

K areálu patria tiež moderné ubytovanie a v zime skipark so 4-sedačkovou lanovkou.

Aquapark je otvorený celoročne, neváhajte nás prísť kedykoľvek navštíviť.

Ak ste milovníkmi turistiky a pohybu v prírode, prídete si v Oraviciach rovnako na svoje. Môžete využiť nielen turistické trasy na hrebeni Roháčov (ako sa Západné Tatry niekedy prezývajú), ale tiež obľúbené cyklotrasy v Tichej doline vhodné aj pre in-line korčuľovanie a mnoho turistických chodníkov.

Kompletne informácie nájdete na stranke :
http://www.aquaparkoravice.sk/

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok