Káčer prebicykloval Slovensko pre dobrú vec, v Tatrách zažil veľké finále

TA3
25.6.2017 08:27

Nezlomný Peter Káčer a nadácia našej televízie zorganizovali ďalší ročník charitatívnej akcie Káčer na bicykli. Ako počas minulých rokov, aj teraz je cieľom pomoc siedmim ľuďom v núdzi. Pomôcť im môžete aj vy a to zaslaním prázdnej SMS na číslo 832. Dobrodružstvá Petra a jeho tímu na jednotlivých etapách charitatívnej tour sme s vami sledovali online.

14:30 Predseda predstavenstva Gabriel Csollár Coop Jednota venoval za spoločnosť 60 000€ Nadácii TA3. Slovenská pošta venovala príspevok v hodnote 15 000€. Zuzana Nováková z Nadácie Adeli venovala 3000€ pre Petra na rehabilitačný pobyt, kde si môže po náročnom týždni oddýchnuť. Michal Sýkora, starosta Štrby a predseda ZMOS, odovzdal Štrbianku na pamiatku a symbolický šek v hodnote 500€.  Rodiny, za ktoré Peter bicykloval, mu poďakovali a venovali ako symbol vďaky rôzne darčeky.

14:15 Peter Káčer dobicykloval do cieľa svojej týždňovej tour.  Sedem dní bicykloval za sedem silných príbehov. V cieli ho konečne privítali aj slnečné lúče. Tublatanka prekvapila Petra Káčera piesňou Dnes, ktorú prerobili na mieru pre túto jedinečnú chvíľu.  Ešte stále môžete posielať SMS na 832 a podporiť tak ľudí, ktorí to potrebujú. Peter dostal pamätné tričko Tublatanka aj diskografiu kapely.  Minister zdravotníctva Tomáš Drucker zhodnotil priebeh dnešného dňa, ktorý zažil s Petrom na bicykli. Minister školstva Peter Plavčan podporil Petra a ocenil jeho snahu pomáhať.

img-20170701-wa00221_0a000002-8d1e-4161.jpg

13:45 Štrbským Plesom sa rozliehajú melódie hitov hudobnej skupiny Tublatanka.

img-20170701-wa00171_0a000002-881b-6131.jpg

13:30 Fanúšikom skracuje dlhé chvíle čakania na Káčera folklórny súbor Štrbeň aj s medveďom Štrbkom.

img-20170701-wa00152_0a000002-820c-f5ed.jpg

13:00 Diváci a hlavne mladšie ročníky divákov si užívajú koncert speváčky Anna Gaja alias Tety Anky.

12:15 Michal Stupka, zástupca spoločnosti BMW, ktorá je hrdým partnerom akcie Káčer na bicykli, taktiež prišiel na štart očakávať a podporiť Petra. Divákov zabáva Peter Bič Project.

kacer_0a000002-74d4-6663.jpg

11:50 Diváci si užívajú vystúpenie popopernej kapely La Gioia.

img-20170701-wa00051_0a000002-6ac9-89ee.jpg

11:20 Čakanie na Petra v cieli spríjemňuje nitrianska symfonicko-metalová kapela Symfobia.

10:55 Tublatanka prišla podporiť Petra Káčera.

10:35 Dážď neodradil priaznivcov akcie Káčer na bicykli a prišli na štart podporiť Petra v jeho poslednej etape. Zástupca partnera našej akcie Coop Jednoty Gabriel Csollár prišiel podporiť našich cyklistov. K zostave sa dnes pridal minister zdravotníctva Tomáš Drucker. Prednosta mesta Vysoké Tatry Eugen Knotek venoval vozičkárom na štarte symbolický šek v hodnote 500€. Richard Trutz a bratislavskí slovanisti sa pridali na bicykloch k výprave. Mária Vaškovičová z Nadácie Krištáľové krídlo tiež prevetrá svojho dvojkolesového tátoša. Poštárky z okolitých obcí taktiež podporia Peťa na bicykloch. Hokejista Peter Bondra si dnes tiež zabicykluje. Igor Čekirda odštartoval poslednú etapu tohtoročnej charitatívnej tour. Detský folklórny súbor Venček a Anna Gaja ale aj mnohí iní spríjemňujú kultúrnym programom záver akcie Káčer na bicykli.

09:50 Prípravy v cieli na Štrbskom Plese komplikuje silná nepriazeň počasia.

08:30 Posledná etapa je venovaná dvojčatám Alexovi a Timkovi, obom diagnostikovali detskú mozgovú obrnu. Ich rodičia túžia po tom, aby sa obaja mohli dostať na špeciálne liečenie.

Dobrý zámer celého projektu a aj úsilie správcu Nadácie TA3 môžete podporiť najmä zaslaním prázdnej SMS na číslo 832. Jej cena je 1 euro.

08:00 Siedma etapa sa začne na autobusovej stanici v Tatranskej Lomnici. Výprava sa vyberie smerom na Tatranskú Lesnú, pôjde Horným, Starým a Novým Smokovcom, prejde Tatranskou Poliankou a Novou Poliankou, prebicyklujú aj Vyšné Hágy. Cieľ poslednej etapy a teda aj celej tour bude v okolí Štrbského plesa.

Viete, že tento rok je Káčer na bicykli aj na Instagrame? "Followovať" nás môžete tu.

12:35 Káčer je v cieli šiestej etapy. Privítali ho tanečná škola Bibs so svojím programom a ľudová hudba Romana Barabasa, ktorí vytvorili skvelú atmosféru. Primátor venoval Peťovi srdiečko zo spišského travertínu, ako symbolickú pamiatku na dnešný deň a spoločne venovali Mariane Štrauchovej pre zdravotne postihnuté deti šek v hodnote 500€. Zajtra náš cyklotím čaká záverečná etapa. Ešte využite možnosť pridať sa k tejto akcii a zašlite SMS na 832.

11:40 V Jamníku čakali priaznivci Káčera na jeho prejazd obcou a srdečne mu vyjadrili svoju podporu. :)

img-20170630-wa00201_0a000002-1d10-ce57.jpg

09:15 Nádvorie Spiššského hradu zaplnili priaznivci cyklotímu akcie Káčer na bicykli, ktorý dnes štartuje predposlednú šiestu etapu. Dáša Uharčeková Pavúková námestníčka Spišského múzea v Levoči ich prišla podporiť na štart. Michal Kapusta, primátor Spišského Podhradia bude dnes bicyklovať s Petrom. Primátor Spišskej Novej Vsi Ján Volný si tiež odbicykluje šiestu etapu. Starostka obce Spišské Tomášovce Zuzana Nebusová odovzdala vysvedčenia škôlkarom :) Všetci spoločne odštartovali dnešný posilnený tím. Podporte túto chartitívnu akciu aj vy a zašlite prázdnu SMS na číslo 832

08:30 Počas šiestej etapy bude Káčer spoločne s tímom bicyklovať pre Vladka Mašeka z Vranova nad Topľou. Vladko je z dvojičiek, jeho brat však zomrel. Krátko na to Vladkovi diagnostikovali detskú mozgovú obrnu. Jeho stav by mohla zlepšiť operácia. Tá je však finančne veľmi náročná.

Dobrý zámer celého projektu a aj úsilie správcu Nadácie TA3 môžete podporiť najmä zaslaním prázdnej SMS na číslo 832. Jej cena je 1 euro.

08:00 Šiesta etapa sa začne na Spišskom hrade. Tím Petra Káčera bude pokračovať v trase smerom na Žehru, Spišské Vlachy, Bystrany, Spišský Hrušov, Jamník, Odorín. Cieľ dnešnej etapy sa bude nachádzať v okolí radnice na Letnej ulici v Spišskej Novej Vsi.

Viete, že tento rok je Káčer na bicykli aj na Instagrame? "Followovať" nás môžete tu.

13:05 Cyklistická zostava Televízie TA3 a Nadácie TA3 je v cieli na čele s Petrom Káčerom. Piatu etapu zakončí pestrý program, ktorý si diváci môžu vychutnať priamo na mieste. Akciu môžete naďalej podporovať zasielaním prázdnych SMS na číslo 832.

12:40 Káčerovci sa pomaly blížia do cieľa. Pred kaštieľom v Betliari ich už čakajú nedočkaví priaznivci s kultúrnym programom.

10:40 Výpravu charitatívnej akcie Káčer na bicykli očakávali fanúšikovia v Dobšinej. Peter si tak mohol dopriať chvíľku na oddych a načerpanie síl na ďalšie kilometre.

img-20170629-wa00231_0a000002-c546-b2e1.jpg

09:50 Po zvládnutí všetkých technických problémov, ktoré sprevádzali štart aj napriek nepriazni počasia Káčer vyrazil na piatu časť svojej tour. Peťo je odhodlaný pomáhať a nič mu v tom nezabráni. Pridajte sa k Peťovi aj vy a pošlite prázdnu SMS na číslo 832.

9:20 Prípravy na štart sprevádzajú viaceré technické problémy. Chlapci vyriešili jeden technický problém a vzápätí museli riešiť ďalší. Vďaka silnej búrke nevedel náš tím naladiť satelit. To však nevadí, Petra nič nezastaví. Chlapci sú presvedčení, že dnes prší šťastie :)

img-20170629-wa00041_0a000002-aa8c-89ab.jpg

08:30 Piata etapa je venovaná pani Márii Ďurinovej z Bratislavy. Majka má od narodenia detskú mozgovú obrnu. Rodina ju opustila a pomáha jej dlhoročná priateľka. Túži sa dostať na špeciálne rehabilitačné liečenie, ktoré môže zlepšiť jej stav.

Dobrý zámer celého projektu a aj úsilie správcu Nadácie TA3 môžete podporiť najmä zaslaním prázdnej SMS na číslo 832. Jej cena je 1 euro.

08:00 Obec Dedinky odštartujú piatu etapu, konkrétne okolie vodnej nádrže. Cyklistická výprava pobicykluje trasou Mlynky - Palcmanská Maša, cez Dobšinú, Vlachovo, Gogočovo, Nižnoslanskú Baňu, Nižnú Slanú, ale aj cez Henckovce a Gemerskú Polomu. Cieľová zastávka bude pred kaštieľom v Betliari.

Viete, že tento rok je Káčer na bicykli aj na Instagrame? "Followovať" nás môžete tu.

12:40 Peter dorazil do cieľa najnáročnejšej etapy - do skanzenu v Čiernom Balogu. Petra privítal starosta obce František Budovec a venoval mu niekoľko darov na pamiatku, spoločne venovali finančný dar v hodnote 500€, pánovi po úraze. Obec usporiadala na počesť akcie Káčer na bicykli aj preteky.

11:20 Hriňová privítala našu charitatívnu cyklovýpravu. Zostava si tak mohla dobiť baterky na dokončenie štvrtej etapy :)

9:30 Primátor mesta Detva Ján Šufliarský prišiel na štart podporiť Petra a venoval symbolický šek Ústavu sociálnych služieb pre mentálne postihnuté deti a mládež v Detve v hodnote 500€. Petrov cyklotím na dnešnej etape budú tvoriť aj zástupcovia spoločnosti Tipos. Jozef Uhrín so svojou heligónkou si pripravil pre Petra prekvapenie, v podobe piesne, ktorá je venová iba pre Peťa.

09:00 Priestor pred Kultúrnym centrom A. Sládkoviča žije kultúrou a pripravuje sa na štart štvrtej etapy Káčerovej tour. Ak nepodporujete Káčera svojou prítomnosťou, stále sa môžete pridať zasielaním prázdnych SMS na číslo 832.

08:30 Štvrtá etapa je venovaná Matejovi Krétikovi z Podkoníc. Matej má ťažké telesné aj mentálne postihnutie. Rodina býva v poschodovom dome a potrebuje príspevok na špeciálny výťah.

Dobrý zámer celého projektu a aj úsilie správcu Nadácie TA3 môžete podporiť najmä zaslaním prázdnej SMS na číslo 832. Jej cena je 1 euro.

08:00 Štvrtá etapa bude najdlhšia a začne sa v Detve pred Kultúrnym centrom A. Sládkoviča. Odtiaľ sa Káčer vyberie smerom na Skliarovo, Zánemeckú, Krivec, Hriňovú - Veľký Slanec a Hornú Hriňovú a prebicykluje aj Lom nad Rimavicou. Pomyselnú cieľovú pásku pretrhne v Čiernom Balogu, konkrétne pred Skanzenom.

Viete, že tento rok je Káčer na bicykli aj na Instagrame? "Followovať" nás môžete tu.

12:45 Káčerovci dorazili do ciela vo Zvolene. Privítala ich primátorka mesta Lenka Balkovičová. Chalani z Motoringu zhodnotili dnešnú etapu. Ako predošlé dni aj dnes je v cieli pripravený program, počas ktorého vystúpi aj súbor Zornička. Peter aj dnešok odbicykloval pre dobrú vec, pridajte sa k nemu aj vy a pošlite prázdnu SMS na číslo 832.

11:00 Náš charitatívny cyklotím privítali fanúšikovia v Banskej Belej a chlapci si tak mohli trošku oddýchnuť a načerpať energiu na ďalšie kilometre :)

9:20 Námestie svätej Trojice v Banskej Štiavnici sa zaplnilo priaznivcami Petra Káčera. Podporiť Petra na štart prišla aj primátorka mesta Nadežda Babiaková a spoločne s Petrom venovali Denisovi Lalkovičovi symbolický šek 500€. Celý štart sprevádza pestrý, kultúrny program. Dnes spoločne s Peťom budú bicyklovať aj naši kolegovia z Motoringu s členmi svojich rodín. Zmenili tak štvorkolesové tátoše za dvojkolesové :) Podporiť cyklistov prišla aj Daniela Michaličová z Komunálnej poisťovne, ktorá je hrdým partnerom tejto akcie. Pani Lalkovičová spoločne s primátorkou odštartovali našu výpravu na tretie pokračovanie tour.

09:00 Prípravy na štart tretej etapy vrcholia na Námestí svätej Trojice v Banskej Štiavnici.

img-20170627-wa00021_0a000002-020a-eb97.jpg

8:30 Tretiu etapu venujeme Denisovi Lalkovičovi z Hodruše-Hámrov. Denis má od narodenia detskú mozgovú obrnu. S mamou zostali sami, pretože ich Denisov otec opustil. Potrebujú pomoc, aby vôbec vedeli dochádzať do špeciálnej školy.

Dobrý zámer celého projektu a aj úsilie správcu Nadácie TA3 môžete podporiť najmä zaslaním prázdnej SMS na číslo 832. Jej cena je 1 euro.

08:00 Tretia etapa bude zahájená v Banskej Štiavnici na Námestí svätej Trojice. Odtiaľ bude Káčerov tím bicyklovať do Banskej Belej, následne ich čaká Kozelník a Budča. Cieľ tretej etapy bude na Námestí SNP vo Zvolene.

Viete, že tento rok je Káčer na bicykli aj na Instagrame? "Followovať" nás môžete tu.

13:10 Káčera podporili aj deti zo Základnej školy pre nepočujúcich v Kremnici a pridali sa na bicykloch k nášmu tímu.

13:00 Primátor Kremnice Alexander Ferenčík privítal Petra v cieli druhej etapy. Primátor v spolupráci s Nadáciou TA3 venoval Spojenej škole internátnej a Základnej škole pre deti so sluchovým postihnutím V. Gaňu šek v hodnote 500€.  Milan Kubík z mincovne odovzdal Petrovi medailu a primátor odovzdal Peťovi krásny, vyzdobený, kremnický perníček. Peter aj dnes pomohol ľuďom, ktorí to potrebujú, pridajte sa k nemu zaslaním SMS na číslo 832.

img-20170626-wa0034_0a000002-e737-09b5.jpg

12:45 Kremnica sa pripravuje na príchod Káčerovho tímu. Pre divákov mesto pripravilo bohatý kultúrny program, ktorý odštartuje príchodom Káčerovej zostavy.

11:45 Priaznivci podujatia Káčer na bicykli očakávali výpravu v Žiari nad Hronom. Káčera privítal aj primátor mesta Peter Antal. Tím si tak opäť doprial malú pauzu.

10:40 Cesta z Handlovej zatiaľ pokračuje podľa predstáv. Po náročnom kopci si cyklo-tím spravil malú prestávku :)

9:20 Handlová prišla podporiť Káčera na štart jeho druhej etapy, ktorá je venovaná Paťkovi. Primátor mesta Handlová Rudolf Podoba venoval symbolický šek 500 € a Peter Káčer venoval rovnako šek 500 € malému Samkovi z Handlovej, ktorý tiež potrebuje pomoc. Káčerovu druhú etapu odštartovala Katarína Dolnická. Káčerovu myšlienku môžete podporovať zasielaním prázdnej SMS na číslo 832.

Pondelok 08:30 Druhú etapu venujeme malému Paťkovi Bálintovi z Padaroviec, ktorý trpí nevyliečiteľnou svalovou atrofiou. Zostal sám s mamou, ktorá pre neho potrebuje špeciálne pomôcky na zlepšenie kvality života. Jeho príbeh si môžete pozrieť tu:

Dobrý zámer celého projektu a aj úsilie správcu Nadácie TA3 môžete podporiť najmä zaslaním prázdnej SMS na číslo 832. Jej cena je 1 euro.

Pondelok 08:00 Druhú etapu odštartujeme okolo deviatej hodiny predpoludním v Handlovej na Námestí baníkov. Tím Petra Káčera vyrazí cez Horný koniec Handlovej do Novej Lehoty. Trasa bude pokračovať cez Lovčicu  - Trubín, Žiar nad Hronom, Starú Kremničku, Bartošovu Lehôtku, Dolnú Ves a Hornú Ves. Cyklo-tím prejde až do Kremnice, kde ukončí druhú etapu na Dolnej ulici.

Viete, že tento rok je Káčer na bicykli aj na Instagrame? "Followovať" nás môžete tu.

14:15 Peter Káčer dorazil do cieľa prvej etapy. Káčera privítali na Námestí SNP v Turčianskych Tepliciach. Privítal ho aj primátor mesta Igor Hus. V pešej zóne je pre divákov pripravený krátky kultúrny program. Vystúpia teplické mažoretky, Detský folklórny súbor Lúčik a hudobná skupina Alex. Pomáhať môžete stále aj vy zaslaním prázdnej SMS na číslo 832.

13:30 Mesto Turčianske Teplice už netrpezlivo očakáva príchod Káčerovej výpravy.

kacer-ciel_0a000002-9f15-6503.jpg

11:20 Dnešná trasa Peťovej výpravy povedie od Bojníc, cez Kanianku, Lazany, Nedožery - Brezany, Pravenec, Nitrianske Pravno, Jasenovo, ale aj cez Budiš, Dubové, Turčianske Teplice - časť Diviaky a cieľ bude v Turčianskych Tepliciach - SNP/Partizánska.

10:35 Na štarte vyprevadil Petra Káčera primátor Bojníc František Tám, ktorý spoločne s Petrom odovzdal šek v hodnote 500€ občianskemu združeniu Livka. K odprevádzaniu sa pridal aj predseda predstavenstva Coop Jednota Gabriel Csollár. S Petrom si dnešnú trasu odbicykluje podpredseda Trenčianskeho samosprávneho kraja Richard Takáč. Petra odštartovala mama Miška Kaňuka, ktorému je dnešná etapa venovaná.

9:30 Prípravy na štart finišujú pod Bojnickým zámkom.

kacer-1_0a000002-66bb-49ae.jpg

08:30 Prvú etapu sme venovali malému Miškovi z Veľkej Lomnice, ktorý má detskú mozgovú obrnu. Ak by dostal špeciálnu rehabilitáciu, jeho stav by sa mohol zlepšiť. Jeho príbeh si môžete pozrieť tu:

Dobrý zámer celého projektu a aj úsilie správcu Nadácie TA3 môžete podporiť najmä zaslaním prázdnej SMS na číslo 832. Jej cena je 1 euro.

Nedeľa 08:00 Prvú etapu odštartujeme okolo desiatej hodiny predpoludním v krásnych Bojniciach, na Hurbanovom námestí pod zámkom. Cyklo-tím Petra Káčera vyrazí cez Kanianku do Nitrianskeho Pravna a cez Budiš a Dubové prejde až do Turčianskych Teplíc, kde prvú zo siedmich tohtoročných etáp na Partizánskej ulici ukončí.

Viete, že tento rok je Káčer na bicykli aj na Instagrame? "Followovať" nás môžete tu.

07:30 Pozrite sa, ako minulý rok vo veľkom štýle vyvrcholil tretí ročník nášho obľúbeného charitatívneho podujatia.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok