PR správa

Problémy s erekciou: Aké tabletky máte na výber?

PR
22.5.2017 01:00

Poruchy erekcie môžu z času na čas potrápiť každého muža, bez ohľadu na vek. Skôr, ako sa vyberiete k lekárovi po tabletky na erekciu, urobte si prieskum a zvážte všetky pre a proti.

Problémy s erekciou: Aké tabletky máte na výber?
Zerex

Ako vznikajú problémy s erekciou?

Erektilná dysfunkcia môže mať množstvo príčin – častým dôvodom porúch erekcie je stres, nervozita, únava a prepracovanosť. Významným faktorom je v tomto prípade aj celkový nezdravý životný štýl, sprevádzaný fajčením, konzumáciou alkoholu, fast foodom a nedostatkom spánku.

Problémy s erekciou môžu byť aj príznakom toho, že organizmus trápia závažnejšie zdravotné ťažkosti, predovšetkým srdcovo-cievne choroby, cukrovka, neurologické, urologické či psychické problémy (depresia, úzkostné poruchy...). Na erekciu môžu mať vplyv aj určité skupiny liekov, napríklad antidepresíva či diuretiká. Neprospieva jej ani užívanie anabolických steroidov.

Sú vhodnejšie tabletky na erekciu od lekára alebo výživové doplnky?

Prvou vecou, ktorú by ste mali vyskúšať, ak vás trápi slabá erekcia, je zmena životného štýlu. Zdravá strava, pohyb na čerstvom vzduchu a dostatok odpočinku robia svoje. Ak cítite, že potrebujete radikálnejšie riešenie, pátrajte po ďalších možnostiach – vyskúšajte akupunktúru či vákuovú pumpu. Ak ste založení skôr tradične a hľadáte niečo prírodné, skúste doplnky výživy ako napr. tabletky Zerex.

Lieky na erekciu – na lekársky predpis

Navštívte urológa alebo sexuológa a nechajte si predpísať niektorý z liekov, obsahujúcich účinnú látku sildenafil, vardenafil alebo tadalafil. Výhodou týchto liekov je, že sú ozaj silné a u väčšiny mužov budú fungovať veľmi dobre. Ich nevýhodou je, že môžu spôsobovať vedľajšie účinky (bolesti hlavy a chrbta, problémy s trávením…). Ďalšou nevýhodou je, že ich efekt býva krátkodobý – pomôžu vám prežiť pekný večer, ale z dlhodobého hľadiska neriešia váš problém.

Prírodné doplnky výživy

Ak máte podozrenie, že niečo nie je v poriadku, najlepšie bude vyhľadať odborného lekára. Pokiaľ sa však tvrdohlavo vyhýbate lekárskym ambulanciám, skúste pre zlepšenie erekcie vhodné doplnky výživy. Poobzerajte sa najmä po prípravkoch, ktoré prirodzeným spôsobom dvíhajú hladinu testosterónu v krvi, čím vylepšujú libido a sexuálnu výkonnosť. Patrí sem napríklad kotvičník zemný či L- arginín.

Na trhu je dostupných niekoľko produktov – pri ich výbere však buďte obozretní a uprednostňujte kvalitné výrobky, povolené na našom trhu a overené zákazníkmi. Vyskúšajte napríklad erekčné tabletky Zerex. Priaznivý účinok týchto tabletiek je dlhodobý, čo potvrdzujú i skúsenosti ich užívateľov zo Slovenska aj z iných krajín. Kapsule Zerex obsahujú zložky afrodiziakálnych rastlín ako sú Ženšen pravý, Maca Peruánska, Kotvičník zemný, Schizandra či Pestrec Mariánsky.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok