Začína sa tradičný Bratislavský majáles s koncertmi i ohňostrojom

TA3 TASR
5.5.2017 09:42

Tyršovo nábrežie v bratislavskej Petržalke sa opäť premení na priestor plný koncertov, diskusií, ale aj zábavy pre deti, pričom chýbať nebude ani ohňostroj odpálený priamo z plavidla uprostred Dunaja.

Začína sa tradičný Bratislavský majáles s koncertmi i ohňostrojom
SITA

Saténové Ruky i Billy Barman

Od piatka do nedele tam bude prebiehať už desiaty ročník mestského viacžánrového open air festivalu Bratislavský majáles. Hlavné mesto prostredníctvom neho tradične otvorí sezónu oper air podujatí a festivalov v Bratislave.

Koncertný program otvorí krátko po 17.00 h progresívne trio z Prešova Fúzy Múzy, ktoré svoju hudbu charakterizuje ako psycho-thriller. Hlavné pódium bude následne patriť dvom formáciám bratislavskej nezávislej hudobnej scény, a to skupinám Saténové Ruky a Billy Barman. V sobotňajšom programe, ktorý sa začne o 15.30 h, vystúpi postupne päť kapiel, ďalších päť sa predstaví v nedeľu po 15.00 h.

Súčasťou bude aj cyklopelotón

Svoju premiéru na festivale bude mať napr. La3no Cubano či Vrbovskí víťazi, návštevníci sa však môžu tešiť aj na kapely Le Payaco, Hex či skupinu Vidiek.

Súčasťou Bratislavského majálesu bude už po siedmy raz aj cyklopelotón Župná dvadsiatka. Chýbať nebude ani Café Európa so svojím stanom, kde sa bude diskutovať na témy - Ako sa zmení doprava v Bratislave, S Erasmom do sveta alebo Európa na rázcestí.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok