PR správa

Staňte sa dobronošom aj vy a darujte Vianoce

PR
13.12.2016 08:24

Najmä predvianočné obdobie nás vždy prinúti viac poobzerať sa po našom okolí. Viac si ceníme a sme vďační za zdravie a pohodu našich rodín. Avšak, nie každý z nás má tú možnosť plného zdravia, rodinného zázemia či finančného zabezpečenia...

Staňte sa dobronošom aj vy a darujte Vianoce

A preto už piaty rok s veľkou radosťou prichádzame s možnosťou pomoci práve tým, ktorí to najviac potrebujú. Táto pomoc je venovaná ľuďom z príbehov uverejnených na dakujeme.sk zastrešená grantovým programom „Darujte Vianoce“ Nadáciou Orange. Podporným projektom „STAŇ SA DOBRONOŠOM“, oslovujeme aj práve vás, pripojte sa s nami do veľkej snežnej gule, ktorá svojou rýchlosťou si sama razí cestu k úspechu získania akýchkoľvek možností pomoci. Naším cieľom je aj tento rok opäť zopakovať úspešný koncept a spoločne aj vďaka vám pomôcť ľuďom s neľahkými osudmi prežiť tie najkrajšie sviatky v roku a vyčariť im radostný úsmev pri vianočnom stromčeku, pretože mnohí z nich by to sami nedokázali.

Dobronoš môže byť dospelák, dieťa, celá trieda detí, škola, firma...

Ako na to?

JEDNODUCHO!!! Na darcovskom portáli www.dakujeme.sk nájdete príbehy detí so zdravotným postihnutím, rodín v sociálnej či hmotnej núdzi, opustených a osamelých ľudí bez rodiny, častokrát bez domova. Môžete si vybrať jeden spomedzi príbehov a do 12.12.2016 pomôcť vyzbierať cieľovú sumu, ktorú Nadácia Orange znásobí 1:1 a tým priniesť krajšie Vianoce tam, kde by chýbali. Ide o adresnú pomoc.

foto2-sita-dakujeme_0a000002-a204-0a82.jpg

Dobronoš prináša dobro, posiela ho ďalej,  plní vianočné priania. Pomáha príbehu, ktorý si vybral, získať potrebné financie. Dobronošmi sa tento rok stalo aj 52 kreatívnych predajcov s veľkým srdcom z portálu Sashe.sk darovalo svoje vecičky do Aukcie, ktorú nájdete na facebooku dakujeme.sk.

Všetky získané dary poctivo putujú konkrétnemu príbehu ešte pred Štedrým dňom. Možnosť odsledovania na www.dakujeme.sk.

Najväčší hrdinovia – poslovia svetla bývajú väčšinou neznámi ľudia a nie filmoví hrdinovia na plátnach kín. Sme to práve my, ľudia, ktorí máme tú moc urobiť svojimi skutkami lepšie a krajšie životy. Sami sebe, našim blízkym ale i tým, ktorých mená ani len nepoznáme.

Staňte sa aj vy poslami svetla a darujme spoločne Vianoce.

Ďakujeme.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok