PR správa

Aj občasné problémy v posteli sa môžu zmeniť na nočnú moru. Vďaka eJoy-u ním môžete predísť!

PR
17.11.2016 09:00

Štatistiky hovoria, že skoro každý druhý muž v strednom veku má problém s kvalitnou, dlhodobou a pevnou erekciou. V ohrození sú ale aj mladšie ročníky. Čo s tým robiť?

Aj občasné problémy v posteli sa môžu zmeniť na nočnú moru. Vďaka eJoy-u ním môžete predísť!

Problémy s erekciou ešte nemusia automaticky znamenať, že máte erektilnú dysfunkciu, práve naopak - častejšie sú bežné problémy s nedostatočne rýchlou, pevnou a dlhotrvajúcou erekciou, avšak nie na základe vážnej medicínskej príčiny. Za takýmito problémami sú najčastejšie rôzne stresové faktory, nesprávna životospráva alebo nedostatok niektorých látok v tele.

Riešením môže byť práve eJoy®

Ak sú vyššie zmienené problémy „v spálni“ len občasného alebo menej závažného charakteru, netreba okamžite utekať na odborné urologické či iné lekárske vyšetrenia. S najväčšou pravdepodobnosťou nemusí ísť hneď o vážnu poruchu, no na druhú stranu, netreba to ani podceniť. Z občasných problémov sa môžu stať trvalé a vážne narušiť napríklad sexuálny či partnerský život.

Práve z toho dôvodu je nutné podniknúť nejaké kroky a ideálne také, ktoré vyriešia príčinu týchto problémov. Aj preto bol vyvinutý nový a svojim zložením mimoriadne kvalitný prípravok zvaný eJoy®. Tento prostriedok na podporu erekcie pochádza z Anglicka a vyrába ho spoločnosť Pharmatico Ltd. so sídlom v Londýne.

titulnafotka-sita-ejoy_0a000002-6b56-45f7.jpg

Zloženie a kvalita

Zrejme prvá vec, ktorá bude každého zaujímať, je zloženie. V tomto ohľade vás môžeme určite upokojiť, pretože všetko, čo eJoy® obsahuje, je čisto prírodné a v tabletkách nenájdete žiadne umelé či chemické prísady alebo náhrady. Všetko je kvalitné a produkt obsahuje výťažky a extrakty stáročiami overených látok a rastlín.

V každej jednej kapsule nájdete:

  • Kotvičník zemný na zvýšenie hladiny testosterónu
  • Lepidium Meyenii na zlepšenie tvorby a pohyblivosti spermií a na zvýšenie afrodiziakálnych účinkov
  • Serenoa Repens na podporu libida aj prostaty
  • Chilli extrakt pre lepšie prekrvenie ciev
  • L-Arginín na zlepšenie plodnosti
  • L-Citrulín na lepšie prekrvenie penisu
  • vitamín C na spomalenie starnutia buniek
  • vitamín D na zlepšenie pohyblivosti a kvality spermií

eJoy® má taktiež certifikáciu z Ústavu verejného zdravotníctva SR, čo znamená, že spĺňa všetky prísne normy a požiadavky na predaj aj zdravotne nezávadné užívanie. Nemusíte sa báť ani žiadnych vedľajších účinkov, ktoré sa môžu objaviť proti užívaní iných podobných produktov.

Netreba recept, stačí len internet

Aby ste si mohli eJoy® kúpiť, nemusíte navštevovať lekára a vypýtať si recept - tieto tabletky na zlepšenie erekcie sú voľne predajné bez lekárskeho predpisu. Nejedná sa však o žiadne placebo alebo predražený „zázrak na počkanie“. eJoy® je možné užívať síce len jednorazovo, ale oveľa lepšie je dlhodobejšie užívanie aspoň 3 či 4 mesiace, kedy sa dostavia viditeľné výsledky.

Väčšina mužov, ktorá prípravok užívala, udáva tieto zlepšenie a účinky:

  1. Lepšia erekcia
  2. Zvýšenie chuti na sex
  3. Pozitívna zmena činnosti prostaty
  4. Predĺženie pohlavného styku

Na rozdiel od rôznych „pochybných“ prípravkov predávaných na predĺženie penisu a podobne, eJoy® je u nás plne legálny a schválený. Jediné, čo musíte urobiť, je zájsť na webovú stránku oficiálneho predajcu pre Slovenskú republiku na www.ejoy.sk a vybrať si konkrétne balenie. Doručenie je rýchle a diskrétne - nikto nič nezistí, samozrejme, okrem vás a vašej partnerky.

Nielen tabletky, ale aj celý prístup

Ruka v ruke s podpornými prípravkami, kam eJoy® patrí, musí prísť zmena aj vo vašej životospráve. Menej alkoholu, menej fajčenia, menej nezdravých jedál a viac pohybu a zeleniny vedia významne pomôcť zlepšiť váš zdravotný stav a samozrejme aj erekciu. Tak len do toho!

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok