PR správa

Pútavá reklama na vašich cestách

PR
3.10.2016 16:14

Aj keď sú dopravné zápchy otravou každého, poznáme spôsob, ako z nich vyťažiť čo najviac a pred ostatnými sa blysnúť. Prečo nevyužiť aj nepríjemnú situáciu a nepremeniť ju na niečo skutočne pozitívne?

Pútavá reklama na vašich cestách

Pri státí v kolónach či na červenej originálna reklama na aute spoľahlivo pritiahne pohľad spolujazdcov aj okoloidúcich. Polepy vozidiel fóliami sú jedinečnou príležitosťou ako upútať pozornosť na Vaše podnikanie. Stačí nápad, grafický návrh a atraktívna pohyblivá reklama je na svete.

specialne-auto-polepy_0a000002-66aa-d8ec.jpg

Dostanete sa s ňou prakticky všade, pretože je Vašou reklamnou plochou zdarma. Do terča môžete zasiahnuť cestou na nákup, do práce, na pracovné stretnutie, prezentovať Vás môže kolega alebo sa len jednoducho vyberiete na ďalekú dovolenku do opačného kúta krajiny. Tento marketingový nástroj na komunikáciu so súčasným a perspektívnym budúcim zákazníkom je aktívny nepretržite. Firemné autá sa totiž prezentujú samé a to dokonca aj keď nie sú v pohybe,  ale odstavené na parkovisku.

vas-produkt-ci-sluzba-vzdy-s-vami_0a000002-66e2-de83.jpg

Predať sa vyžaduje byť výnimočným. Nechajte ľudí si oči vyočiť, vizuálne vnemy sú najľahšie zapamätateľné.

tuning-starsieho-auta-na-novucicke-atraktivne_0a000002-6701-e153.jpg

Ak si lámete hlavu, aký námet na polep auta použiť, nechajte si poradiť od našich grafikov z ImageWrap-u. Dodať Vášmu autu šmrnc je pre nás zábavou a výzvou zároveň. Kreativite sa medze nekladú. Máme bohaté skúsenosti s polepom vozidiel rôznych typov. Okrem osobných a nákladných vozidiel bez ťažkostí polepíme aj karavan, autobus a dokonca aj jachtu. Inovovať je možné takmer všetko, exteriér aj interiér, nič pred nami neostane skryté. Kričať na okoloidúcich môže trabant, nadrozmerný domiešavač aj garážová brána. Neobyčajný kamión obíde celý svet. Neexistuje žiaden atyp ani žiadna karoséria, ktorá by bola nepolepiteľná. Aj keď nemusíte mať zálusk práve na prečačkaný guatemalský autobus (aj keď polepíme aj ten?), vlastná pojazdná reklama za myšlienku stojí. A je úplne jedno, či ide o menšieho podnikateľa alebo riešenie veľkej reklamnej kampane. Prestížny výsledok je zaručený.

polep-zmena-farby-a-textury_0a000002-6720-16da.jpg

V prípade Vašej účasti na autosalónoch Vám polepy pomôžu aj pri výrobe firemných ŠPZetiek. Nevyužiť ich pri eventoch by bol hriech.

spz-na-autosalony-a-vystavy_0a000002-673e-d742.jpg

Zaujímavý nápad máme aj pre ľudí, ktorí nepodnikajú, zdá sa im však ich vozidlo všedné, obyčajné.

sporiak-ako-vysity_0a000002-675b-437a.jpg

Rozlúčiť sa s ním nemusíte. Skúste ho ozvláštniť originálnym menším polepom. No a skutočný nádych luxusu v spolupráci s Imagewellom docielite celopolepom.

A nezabudnite... Keď sa začnete na dopravné zápchy tešiť,  vtedy využívate svoje možnosti naplno.

Inšpiráciu na zmenu svojho štvorkolesového tátoša nájdete na stránke imagewell.eu. Na každú otázku radi a ochotne odpovedia a poradia na: obchod@imagewell.eu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok