PR správa

Myslíte, že parfums.sk je najlepšia parfuméria u nás? Omyl, už je to notino!

PR
22.9.2016 10:05

Kto by nepoznal jeden z najznámejších online obchodov s parfumami na Slovensku parfums.sk? Tak presne tento e-shop nedávno zmenil svoje meno!

Myslíte, že parfums.sk je najlepšia parfuméria u nás? Omyl, už je to notino!
Thinkstock

Nie je to ani tak dávno, čo ste si nemali kde na internete nájsť kozmetiku alebo značkové parfémy bez toho, aby ste nemuseli mať strach o ich kvalitu, originalitu a zákaznícke služby. Parfums.sk svojim príchodom všetko zmenil - no a dnes sa mení aj on sám.

Overená parfuméria mení brand

Od augusta tohto roku dochádza k zmene názvu, loga, emailu, webovej stránky aj zákazníckej linky tohto známeho internetového obchodu zameraného na vône a kozmetiku.

To, čo sa rozhodne nemení, sú služby a sortiment, na ktorý sú zákazníci zvyknutí. Kto iný, ako najznámejší predajca kozmetiky u nás by mal byť zárukou dlhodobej spokojnosti kupujúcich.

14 krajín, stovka značiek

Už od roku 2004, kedy bol e-shop pod pôvodným názvom Parfums založený, je synonymom kvalitných a originálnych produktov z certifikovaných a overených zdrojov. Tento známy eshop sa za svoju nie príliš dlhú históriu rozrástol až do 14 krajín sveta, vrátane náročného amerického trhu.

Aj to je dôvod, prečo e-shop mení svoj názov - v každej krajine bude notino vystupovať ako silný internetový obchod plný tých najkvalitnejších značiek, ako sú napríklad Eucerin, Biotherm, Dermacol alebo stovka ďalších.

Nič nekončí, všetko sa začína

Je viac ako jasné, že zmenou názvu nič nekončí, ale naopak začína. Niekto by možno povedal, že je to malý krok pre spoločnosť, ale veľký skok pre nás - zákazníkov. Známa parfuméria sa netají totiž vôbec tým, že chce rásť a expandovať ďalej. Zdá sa teda, že sa je na čo tešiť.

Ak ste zvedavý, čo obsahuje aktuálna ponuka, tak neváhajte a navštívte novú adresu e-shopu. Parfuméria notino hneď na začiatku novej sezóny ponúka lacné parfémy so zľavou -50 %, ale aj exkluzívne vône a kozmetiku na každú príležitosť!

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok