PR správa

Veľká cena OMV spojila milovníkov výkonu

PR
16.9.2016 13:01

Rev motorov, vôňa benzínu a najmä výborná atmosféra. Prvý ročník Veľkej ceny OMV priviedol na pretekársky okruh do Orechovej Potône všetkých, ktorých spája kvalitný prémiový benzín OMV MaxxMotion. Na trati si mohli preveriť svoje schopnosti v rýchlostných disciplínach i v súťažiach šikovnosti.

Veľká cena OMV spojila milovníkov výkonu
PR

„Najzručnejší šoféri vedia, že o svoje vozidlo sa musia starať, aby v prípade potreby bolo v top stave. Aj preto tankujú prémiové palivo OMV MaxxMotion. Vďaka nemu majú nielen záruku vysokého výkonu a dynamického zrýchlenia, ale aj kvalitnej starostlivosti o motor,“ povedala Ľubica Slabejová zo spoločnosti OMV. „Samozrejme, najzručnejší šoféri vedia aj to, že vysoká rýchlosť a auto na hranici možností patria na pretekársky okruh a nie na bežné cesty.“

155a4770-8_0a000002-d0d7-fdc2.jpg

Slovakiaring privítal 84 účastníkov Veľkej ceny. Miestenku v elitnej zostave mohol získať každý, kto počas júla natankoval aspoň 30 litrov prémiového paliva MaxxMotion na ktorejkoľvek čerpacej stanici OMV a prihlásil svoj pokladničný blok na webovej stránke OMV.Účastníkov na okruhu čakali preteky na motokárach, jazdy zručnosti i off-roadová trať. Mohli tiež využiť služby inštruktorov a zo sedadla spolujazdca si vychutnať jazdu šmykom na driftovacej prezentácii, či nechať sa v rámci Race Taxi povoziť skúsenými pretekármi.

Víťazmi boli všetci zúčastnení, no o dôvod na radosť viac mali piati výhercovia, ktorí získali prémiové palivo OMV MaxxMotion na celý rok zadarmo.

O dobrú zábavu sa po celý deň staral aj úspešný slovenský jazdec a deväťnásobný účastník Rally Dakar Ivan Jakeš. Ten si to v motokárových pretekoch rozdal s automobilovým pretekárom Martinom Homolom. Ukázalo sa, že motorkár je predsa len viac zvyknutý na dve kolesá, keď v tesných pretekoch nakoniec ťahal za kratší koniec. „Na motokárach jazdím raz za dva roky, tak som si myslel, že dopadnem horšie,“ reagoval na tesný výsledok s úsmevom Jakeš.

155a5801-279_0a000002-d0e9-9b56.jpg

OMV Slovensko, s.r.o.

Spoločnosť OMV vstúpila na slovenský trh v roku 1991. OMV Slovensko sídli v Bratislave a s 91 čerpacími stanicami má na Slovensku 18 % podiel na trhu. Čerpacie stanice OMV sú multifunkčnými centrami služieb - čerpacími stanicami pre ľudí i vozidlá. Zákazníci OMV majú k dispozícii palivá, mazivá i umývacie služby; 60 obchodov VIVA navyše ponúka ľahké jedlá, občerstvenie a širokú škálu ďalších služieb. Spoločnosť OMV Slovensko priamo zamestnáva 180 ľudí a prostredníctvom svojej siete čerpacích staníc vytvorila 966 pracovných miest.

Viac informácií nájdete na www.omv.sk.

OMV Aktiengesellschaft

S predajmi v rámci skupiny 23 miliárd eur a 24 100 zamestnancami v roku 2015 je OMV Aktiengesellschaft najväčšou obchodovateľnou priemyselnou spoločnosťou Rakúska. Prieskumný a produkčný segment má silné postavenie v Rakúsku, Rumunsku, Severnom mori, Blízkom východe a v Afrike a rozširujúce sa medzinárodné portfólio. Denná produkcia v roku 2015 bola približne 303-tisíc barelov denne. OMV prevádzkuje aj sieť plynovodov v Rakúsku a plynové zásobníky v Rakúsku a Nemecku. V segmente rafinácie má OMV ročnú kapacitu rafinácie na úrovni 17,8 milióna ton a ku koncu roka 2015 prevádzkovala približne 3800 čerpacích staníc v 11 krajinách. V roku 2015 dosiahol objem predaja plynu 110 TWh.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok