PR správa

Radi čítate o celebritách? 6 tipov na weby, ktoré o nich píšu

PR
3.6.2016 09:33

Zaujímajú vás také mená ako Christina Aguilera alebo Justin Timberlake? Prípadne domáce celebrity? Pozrite sa, kde ich nájdete.

Radi čítate o celebritách? 6 tipov na weby, ktoré o nich píšu

Šoubiznis a bulvár vždy priťahovali pozornosť. Či už vo forme novín, ktoré aj pred 50 rokmi písali najmä o slávnych hercoch, hudobníkoch, spevákoch alebo iných verejne známych osobnostiach, alebo vo forme televízie či rozhlasu. Všetko, čo sa točilo okolo známych osobností, automaticky lákalo čitateľov a poslucháčov. Dnes v dobe internetu tomu nie je inak.

Celebrity naše každodenné

Celebrity a tému šoubiznisu celkovo rozoberá napríklad známy portál Najky.sk, ktorý patrí pod spravodajskú mediálnu sieť Webnovín. Portál sa venuje tak známym domácim menám ako sú napríklad Dominika Cibulková, Zuzana Plačková alebo Jana Hrmová, ako aj zahraničným celebritám.

Prečítať si tak môžete napríklad o najnovšom speváckom výkone Christiny Aguilery alebo o tom, ako veľmi sa od mladosti zmenili herecké idoly ako napríklad Leonardo Di Caprio či Scarlett Johansson. Na Najkách sa zaručene dozviete všetko zo sveta hercov, spevákov, hudobníkov a iných televíznych alebo aj online celebrít.

Týmto je portál všeobecne výnimočný, pretože sa zaoberá nielen známymi ľuďmi, ktoré možno vidieť v televízii, v kine alebo počuť na koncerte, ale aj menej známymi „3 dňovými“ hviezdičkami z internetu. Navyše prináša nielen novinky bulvárneho typu, ale aj zábavné videá, obrázky a zaujímavosti zo sveta filmov a hudby.

Svetové celebrity

Našim druhým typom, pokiaľ máte radi svetové celebrity, je, že si môžete nájsť aj podobné americké portály na Google. Tie sú známe nielen novinkami zo sveta šoubiznisu a pikošiek o celebritách, ale aj zaujímavými informáciami celkovo zo sveta internetu, videí a biznisu. Kategórie celebrít majú na veľmi dobrej úrovni a aj tu môžete „zabiť nudu“, ak nemáte v práci čo robiť.

Britský bulvár je priam povestný a tak ho v našom zozname tipov určite nemôžeme vynechať. Väčšinou sa zameriava nielen na svoje domáce ikony, ale mapuje všetko o každej celebrite po celom svete. Samozrejme, podmienkou je, aby nešlo o nejaké rýchlo-kvasené celebritky, ale o známe mená či už z módy, filmu alebo hudby.

Ak však hľadáte niečo iné, skúste aj portály primerane zamerané svojim obsahom na všeobecné zaujímavosti. Nájdete tu aj pomerne dosť veľa pikošiek a noviniek zo sveta celebrít. Výhodou je, že veľkú časť obsahu uploadujú priamo návštevníci a tak nájdete v článkoch aj informácie o lokálnych a online známych ľuďoch a celebritách.

Tipy od susedov spoza rieky Moravy

Český internet je rovnako plný rôznych webov, ktoré sa svojim obsahom zameriavajú na šoubiznis a známe tváre. Kultové sú magazíny dostupné v papierovej aj v online forme. Keďže naši západní susedia nemajú vôbec núdzu o známych spevákov, hercov alebo módne ikony, tieto sa svojim obsahom zameriavajú primárne na domácu scénu.

Existuje tu aj viacero stránok na sociálnej sieti Facebook, ktoré mapujú domácu scénu celebrít a šoubiznisu, ale ani jednu nitku suchú nenechajú na zahraničných hercoch, spevákoch či modelkách. Treba si nájsť nejaký lifestyleový magazín - jeho obsah býva ale veľmi bohatý, takže pozor - ak ho navštívite, je pravdepodobné, že tu strávite dosť veľa času...

Pikošky, pikošky a ešte raz pikošky

Či už si zvolíte slovenské, zahraničné alebo české portály, nezabúdajte, že vždy by malo ísť len o rozptýlenie a zábavu. Nestaňte sa otrokom čítania a hltania všetkých správ o celebritách. Nechajte ich občas žiť svoj život a vy skúste stráviť čas aj viac príjemne - čo takto vybehnúť niekam von? Alebo dnes potiahnuť trocha viac v práci? Určite to bude niekedy užitočnejšie, ako tráviť čas čítaním o najnovších plastikách či škandáloch :-)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok