PR správa

Vyberte si zariadenie do bytu a záhrady na jednom mieste

PR
9.5.2016 16:38

Rôznych webových stránok a magazínov o bývaní je na internete naozaj dosť. Ale čo ak by ste našli portál, kde sa na jednom mieste skĺbi tak magazín, ako aj poradňa, recenzie a zároveň virtuálny eshop?

Vyberte si zariadenie do bytu a záhrady na jednom mieste

Pre všetkých, čo hľadajú na internete čokoľvek s témou bývania, stavby, nehnuteľností alebo záhrady, prináša AZbyvanie.sk na jednom mieste komplexný obsah a unikátne prepojenie článkov, skúseností a možností na inšpiráciu aj vlastnú realizáciu.

Na úvodnej stránke možno nespozorujete veľké odlišnosti od viacerých iných magazínov o bývaní či stavbe. Tento portál je však niečo oveľa viac, než len obyčajný magazín s neurčitými článkami plnými farebných fotografií. Portál totiž vo svojom vnútri skrýva aj porovnania, recenzie, návody a iné aktuality zo sveta nielen bývania, ale aj nehnuteľností, realít, stavby, záhrady a všetkého, čo v podstate okolo bývania „išlo“.

Najväčšou výhodou tohto portálu je ale jeho komplexnosť. Nielen, že si môžete prečítať alebo pozrieť novinky a iné informácie ohľadom bývania alebo nehnuteľností, ale máte možnosť prostredníctvom portálu aj nakúpiť.

Nájdete tu totiž virtuálny katalóg a eshop, ktorý obsahuje tovar pre bývanie a nábytok do domu, bytu, kancelárie aj iného typu interiéru. Môžete si tu jednotlivé produkty prezrieť, zistiť si ich parametre a iné informácie a ak budete mať záujem, prekliknúť sa priamo do eshopu, ktorý ich predáva.

Vďaka tomu, že na portály je tovar z viacerých eshopov, je jednoduché aj porovnanie jednotlivých produktov a sortimentu celkovo. Šírka tovaru je podobná, ako aj informačný okruh magazínu na portály - nájdete tu teda produkty a sortiment tak do bytu, ako aj do domu, záhrady, dielne a pre domácnosť celkovo. Nákup prebieha cez internet a online, pekne z pohodlia domova. Problémom nie je samozrejme ani možnosť nákupu na splátky.

AZbyvanie.sk je naozaj komplexný portál - okrem článkov na rôzne témy a možnosti priamo nákupu online, tu nájdete aj zaujímavé virálne články a v blízkej budúcnosti tiež video návody týkajúce sa menších rekonštrukčných prác v domácnosti, ako aj ohľadom kompletne stavby domu svojpomocne. V pláne je aj inzercia, adresár živnostníkov a profesionálov z oblasti stavebníctva a ďalšie zaujímavé funkcie.

Cieľ je jediný - poskytnúť všetkým, čo sa zaujímajú o bývanie a stavbu absolútne komplexnú informačnú a pridanú hodnotu na jednom mieste. Tak neváhajte - navštívte AZbyvanie.sk už dnes!

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok