Lavičky a odpadkové koše nevydržali v Petržalke ani jeden deň

TASR
5.4.2012 15:34

V najväčšej bratislavskej mestskej časti Petržalka malo pribudnúť 200 nových smetných košov a 70 lavičiek. V stredu 4. apríla časť z nich osádzali pozdĺž Chorvátskeho ramena v úseku Ševčenkova – Hálova.

Lavičky a odpadkové koše nevydržali v Petržalke ani jeden deň
SITA

"Novinka však nevydržala ani do druhého dňa. Zatiaľ neznámi páchatelia všetky tieto lavičky a koše z betónu vytrhli a nechali pohodené bokom," informovala TASR hovorkyňa miestneho úradu Mária Grebeňová-Laczová.

Dnes mali pracovníci verejnoprospešných služieb v prácach pokračovať a osadiť ďalších osem lavičiek a päť košov. "Pokračovať nebudú, pretože treba opraviť zničené. Okrem toho niekto ukradol nové odpadkové koše na uliciach Vígľašská a Krásnohorská," uviedla Grebeňová-Laczová s tým, že nový mobiliár v rámci celého projektu Životné prostredie a relax je investícia vo výške viac ako 20.000 eur z rozpočtu mestskej časti.

"Nejde o drobné finančné záležitosti a záleží nám na vypátraní sabotérov, ktorým nič nehovorí príjemnejšie a čistejšie prostredie v Petržalke," dodala. Prípadom sa už zaoberá polícia, ktorú samospráva k prípadu privolala.

Témy: Petržalka
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok