PR správa

BMW Group predstavuje nový dizajn webových stránok

PR
29.3.2016 17:31

BMW Group má nové riešenia webových stránok. Inovovaná webová prezentácia spoločnosti ponúka nový firemný dizajn a inovatívnu technológiu v digitálnej podobe. Je optimalizovaná pre požiadavky online komunikácie orientovanej na súčasné aj budúce potreby.

BMW Group predstavuje nový dizajn webových stránok

Zmeny sa týkajú globálneho firemného portálu BMW www.bmwgroup.com, jeho lokálnych adaptácií (v našom prípade www.bmw.sk) a taktiež stránky určené pre novinársku obec www.press.bmwgroup.com/global na centrálnej i národnej úrovni.

Nové webové stránky využívajú veľkoformátovú grafiku, posúvače vo formáte galérie a štruktúru bez rámcov. Obsah sa automaticky prispôsobuje akejkoľvek veľkosti obrazovky  akéhokoľvek zariadenia.

Všetko je možné jednoducho a intuitívne nájsť - od najaktuálnejších noviniek týkajúcich sa spoločnosti až po všetky relevantné informácie pre uchádzačov, investorov a mnohé iné cieľové skupiny.

Responzívny dizajn novej webovej lokality sa zameriava na meniace sa požiadavky jej návštevníkov a poskytuje záruku optimálneho zobrazenia na všetkých koncových zariadeniach - od smartfónu, cez tablet, až po počítač. Obrazový materiál použitý na nových webových stránkach vyjadruje prémiové štandardy BMW Group.

Ústredným obrazovým motívom zastrešujúcej stránky www.bmwgroup.com je srdce spoločnosti: štvorvalec budovy vedenia BMW a susediace budovy BMW Welt, múzeum BMW a mníchovský závod BMW.

„Podniková komunikácia sa zameriava na širokú zainteresovanú verejnosť a slúži všetkým relevantným aktérom. Preto sme sa rozhodli navrhnúť špičkovú digitálnu platformu, ktorá zahŕňa všetky naše hlavné témy. Na novej podnikovej webovej stránke môže každý rýchlo a jednoducho nájsť to, čo ho zaujíma," hovorí Bill Mc Andrews, riaditeľ pre oblasť stratégie podnikovej komunikácie, podnikové záležitosti a trhovú komunikáciu.

bmw.sk

Samotná stránka BMW Group Slovakia na linku www.bmw.sk ponúka zákazníkom interaktívny konfigurátor vozidiel, cenníky, detailné informácie o jednotlivých modeloch a technológiách, informácie pre individuálnych a korporátnych klientov a tiež informácie o finančných produktoch ponúkaných prostredníctvom BMW Financial Services. Zároveň časť BMW jazdené automobily bližšie informuje o programe BMW Premium Selection.

Osviežením je karta Fascinácia BMW, v budúcnosti bude doplnená o témy trvalo udržateľného rozvoja v BMW Group, rovnako o iniciatívy, ktoré spoločnosť realizuje v oblasti podpory kultúry a umenia po celom svete.

Nový koncept webstránky BMW má tiež implementované odkazy na sociálne siete  prevádzkované spoločnosťou BMW Group na Slovensku - na Facebook, Twitter a YouTube.

Vedúcou agentúrou pre oblasť kreatívnej koncepcie a prípravy dizajnu je spoločnosť Interone. Za technickú realizáciu zodpovedá agentúra valtech ponúkajúca komplexné IT služby.

BMW Group

BMW Group je vďaka značkám BMW, MINI a Rolls-Royce najväčším výrobcom prémiových automobilov a motocyklov na svete. Okrem toho ponúka aj produkty značkového financovania a služby osobnej mobility. Medzinárodný koncern prevádzkuje 30 výrobných a montážnych podnikov v 14 krajinách a predajnú sieť so zastúpeniami vo viac ako 140 krajinách.

BMW Group zaznamenal v roku 2015 celosvetový predaj v objeme približne 2,247 milióna predaných automobilov a 137 000 motocyklov. V hospodárskom roku 2014 činil zisk pred zdanením 8,71 miliardy eur, celkový obrat dosiahol výšku 80,40 miliardy eur. BMW Group k 31. decembru 2014 zamestnával po celom svete 116 324 spolupracovníkov.

Úspech BMW Group sa vždy zakladal na predvídavom a vizionárskom myslení a zodpovednom konaní. Ekologické programy a sociálna udržateľnosť preto tvorili integrálnu súčasť stratégie spoločnosti v rámci celého hodnotového reťazca. BMW Group sa vždy vyznačoval komplexnou produktovou zodpovednosťou a významným prístupom k ochrane zdrojov.

www.bmwgroup.com

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok