Kollár sa bránil obvineniam z temnej minulosti, hovoril o kupovaní poslancov

TASR SITA
9.3.2016 12:33

Hnutie Sme rodina má informácie, že dochádza k pokusom kupovať poslancov a zabrániť vzniku pravicovej vlády. Suma má byť dva milióny eur na hlavu. Dôkazy hnutie na tlačovej konferencii nepredložilo. Boris Kollár reagoval aj na zverejnené informácie o jeho prepojení s podsvetím.

Kollár sa bránil obvineniam z temnej minulosti, hovoril o kupovaní poslancov
TASR

Dva milióny za podporu?

Milan Krajniak na tlačovej besede povedal, že o vydieranie a kupovanie sa snažia oligarchovia blízki Smeru. Podľa neho z dvoch zdrojov sa dozvedeli, že suma za podporu pokračovania vlády podobnej tej súčasnej je dva milióny eur.

„Nie celému Smeru sa to pozdáva a cítili potrebu nás na to upozorniť,“ povedal s tým, že ide o ľudí, ktorí za tejto vlády boli úspešní a chcú v tom pokračovať. „To nie je Robert Fico, ale ľudia v pozadí. Robia to na základe rôznych svojich záujmov,“ uviedol.

Spájajú ho s pašovaním drog

Boris Kollár reagoval aj na informácie, ktoré sa o ňom objavili v médiách a spájajú ho s pašovaním drog. Označil ich za lož. "Nikdy som sa tým nezaoberal ani sa toho nikdy nedotkol," vyhlásil. Očakáva, že útoky na neho budú pokračovať. Majú vraj rozvrátiť klub Sme rodina. Kollárovci za útokmi vidia oligarchov Smeru. Hnutie je pripravené tlak vydržať, naďalej trvá na podpore pravicovej vlády a odmietaní Smeru.

"Máme informácie, že tieto útoky, tento tlak bude pokračovať. Majú nás zdiskreditovať, aby s nami nešla pravica, zneistiť našich poslancov, aby ich potom mohli kúpiť," povedal na tlačovej konferencii v Bratislave Kollár. Nevie, čo na jeho diskreditáciu ešte príde. "Možno pašovanie ľudských orgánov, ľudí cez socialistickú hranicu. Neviem, kam až zájdu. Ale ja sa nevzdám, aj keď zo mňa urobia teroristu," vyhlásil Kollár.

Podľa Krajniaka poslanecký klub vyjadril jednomyseľne podporu Kollárovi a zhodol sa, že dodržia čo deklarovali, a to, že nepôjdu do žiadnej vlády so Smerom a podporia vznik pravicovej vlády.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok