PR správa

Hľadáte originálny vianočný darček? Skúste naše tipy

PR
7.12.2015 08:00

Zima sa blíži, reklamy nás atakujú na plné obrátky a tak začíname rozmýšľať nad vianočným darčekom. Jasné, môžete ich vybaviť za pár hodín v nákupnom centre. Ale čo tak vymyslieť niečo zaujímavejšie?

Hľadáte originálny vianočný darček? Skúste naše tipy

Darujte darček, ktorý vykúzli úsmev na tvári, vyvolá reakciu typu „waw“ a na ktorý sa bude ešte dlho spomínať. Presne takým môže byť zážitkový darček. Pretože vďaka nemu môžete splniť tajné sny. A o to na Vianoce ide.

Ponuka zážitkov je na Slovensku naozaj bohatá. “Aktuálne ponúkame viac ako 200 rôznych zážitkov po celom Slovensku. Od adrenalínových zážitkov, cez vyhliadkové lety, jazdy na superšportoch až po kurzy a netradičné pobyty,” povedal Tomáš Fábry zo zážitkovej agentúry NajZážitky.sk.

Ak sa rozhodnete pre kúpu zážitku, vyhnete sa preplneným obchodným centrám. Väčšina agentúr Vám dokonca doručí poukaz na zážitok aj v darčekovom balení. “Darovanie zážitku je ideálne pre tých, ktorí si nechávajú kúpu darčekov na poslednú chvíľu. S našou službou E-poukaz je možné poukážku okamžite doručiť na e-mail, ” dodal Zdenko Majer z agentúry EnjoyZazitky.sk.

Nechajte tieto Vianoce vyniknúť svoju kreativitu a určite zistíte, prečo sú zážitky dôležitejšie, ako veci.

jazda-na-arieli-atom_0a000002-71ef-7df5.jpg

Tipy na Vianočné darčeky pre mužov

Čo kúpiť mužovi? Autá, lietadlá, zbrane a iné hračky pre veľkých. Presne to ich baví najviac. Stačí vsadiť na overené mužské “zábavky”.

Splňte mu sen jazdou na jednom z najrýchlejších áut na svete - Arieli Atom. Zažije tak neuveriteľné zrýchlenie z 0 na 100 km/h za 2,7s. Alebo ho posaďte do lietadla, aby si vyskúšal pilotovanie lietadla priamo vo vzduchu. Miluje adrenalín?Bungee jumping zo žeriavu alebo tandemový zoskok preverí jeho odvahu.

Tipy na vianočné darčeky pre ženy

Potrebujete kúpiť darček pre ženu? Hotová mission impossible.

Čo tak ju nechať poriadne si užiť tandemový paragliding? Alebo z nej vďaka Škole šmyku urobte majsterku v ovládaní svojho nákupného tátoša na vode aj na snehu.  Niečo menej akčné? Doprajte jej zaslúžený relax. Takej čokoládovej masáži sa zaručene poteší.

Bez ohľadu na to, aký darček tieto Vianoce vyberiete, nezabudnite si ich naplno užiť.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok