PR správa

Tomáš Klus odohrá piesne z nového albumu už túto sobotu!

PR
16.9.2015 16:04

Charizmatický český pesničkár Tomáš Klus sa so svojou Cílovou skupinou vracia na Slovensko. V Košiciach odohrá pred plánovanou koncertnou pauzou jedinečný koncert.

Tomáš Klus odohrá piesne z nového albumu už túto sobotu!

Fanúšikovia sa môžu tešiť na vynovené vystúpenie. V sobotu 19.9.2015 sa o 19.00 otvoria brány haly Cassosport Košice , kde v našich končinách premiérovo odznejú piesne z nového albumu ANAT ŽIVOT NENÍ. Klusov najnovší album uzrel svetlo sveta v júni tohto roku a doteraz ho mali možnosť fanúšikovia naživo počuť len počas slávnostného krstu albumu, ktorý sa konal 27. júna vo Svojšiciach.

Po vypredanom bratislavskom koncerte, ktorý sa konal na sklonku apríla tohto roku, je o Klusa záujem aj na východnom Slovensku. "S blížiacim sa termínom sa vstupenky predávajú rýchlosťou blesku, v predaji ostáva približne 200 posledných vstupeniek. Veríme, že vďaka priazni slovenských fanúšikov bude aj tento koncert nezabudnuteľný," uviedol Branislav Holička v mene organizátora koncertu.

Samotný Klus sa so svojou družinou na návrat na Slovensko veľmi tešia a priaznivcom nakrútili milú, spontánnu videopozvánku.

Posledné lístky na koncert, ktorý sa uskutoční 19.9.2015 v Hale Cassosport v Košiciach, sú dostupné v sieti Ticketportal

Viac informácií o pripravovanom koncerte nájdete na www.mejdanroku.sk

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok