PR správa

Dobrá štvrť, dobrí susedia

PR
31.3.2015 11:06

Doprajte si bývanie v modernom bytovom dome, vo štvrti plnej dobrých susedov a rodín s deťmi, detským ihriskom, zeleňou, dotykom lesa, lavičkami aj výhľadom na Malé Karpaty. Predstavujeme vám Záhradné vily, komfortné byty pre rodinu, ktoré si môžete dovoliť.

Dobrá štvrť, dobrí susedia

Vitajte v Záhradnom meste… v dobrej štvrti s dobrými susedmi

Záhradné vily sú moderné bytové domy so spoločnou záhradou a skrytou podzemnou garážou. Mysleli sme hlavne na rodiny s deťmi, ktoré budú v nových viladomoch bývať. Bezprostredné okolie Záhradných víl preto tvorí okrasná strešná záhrada – zelená strecha s lavičkami a detským ihriskom, ktorá pod svojou úrovňou ukrýva garáž. Vaše deti tak budú pred autami v bezpečí. Exkluzívny obytný komplex ZÁHRADNÉ MESTO je oddelený od ruchu a vysokých domov sídliska malopodlažnými obytnými súbormi VILLA RUSTICA a TARJANNE.

Zahradne-vily_penthouse.jpg

Vilové domy v zelených záhradách s výhľadom do prírody

Bývajte vo voňavej záhrade, s borovicovým lesom za oknami a panoramatickým výhľadom na Malé Karpaty aj Devínsku Kobylu, ale predsa v zóne s plnohodnotnou občianskou vybavenosťou. Záhradné vily ponúkajú pohodlné mestské bývanie v skvelej lokalite, kde sa nachádzajú mnohé inštitúcie, štátne a zahraničné súkromné školy, futbalový a zimný štadión, kultúrny dom, kostoly, obchody a ďalšie služby. K už existujúcej sieti obchodov, pribudlo obchodné centrum BORY MALL, vzdialené len dve zastávky MHD.

Najbližšie do Rakúska

Okolo obytnej zóny ZÁHRADNÉ MESTO prechádzajú najbližšie spojenia z Bratislavy k našim južným susedom v Rakúsku - železničné spojenie do Viedne cez Marcheg a nový turistický most do Schlosshofu.

Bývanie pre rodinu za dostupné ceny

Byty sú vzhľadom na priaznivú cenu a lokalitu vhodné pre mladé rodiny. Dvojizbový byt je pri úrokovej sadzbe 2,2% dostupný už od 390 EUR mesačne*. Informujte sa čo najskôr a získajte teraz svoj byt so zvýhodnenou zálohou. Prvá časť kúpenej ceny je iba 15%. Zvyšok platby uhradíte až po kolaudácii.

tabulka.png

Aktuálne sú v predaji dva z troch päťposchodových viladomov. Viladom 01 má aktuálne v ponuke 22 dvoj- až štvorizbových bytov a viladom 02 ponúka posledných 10 jedno- až päťizbových bytov. Najväčší pomer bytov tvoria dvoj- a trojizbové a byty. Výmery bytov sú prispôsobené aktuálnym potrebám a očakávaniam kupujúcich. Obytná plocha najmenšieho, jednoizbového bytu začína na 42 m2, pre náročnejších klientov je k dispozícii na rozlohu štedrý 5-izbový penthouse s 166 m2.

Chceli by ste viac informácií o projekte Záhradné vily?

Volajte na číslo 0901 758 415 alebo píšte e-maile info@villarustica.sk.

www.zahradnevily.sk

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok