PR správa

Na Slovensku odštartovala celonárodná súťaž BLOGER ROKA 2014

PR
2.3.2015 08:00

Slovensko bude mať po prvý krát možnosť spoznať najlepších blogerov v krajine! Slovenskí blogeri a blogerky, ktorí sa neboja prejaviť svoj názor a hýbu internetovým svetom, môžu už od 1. marca 2015 nominovať svoj blog alebo blogy svojich známych do celonárodnej súťaže BLOGER ROKA 2014®.

Na Slovensku odštartovala celonárodná súťaž BLOGER ROKA 2014

Súťažiť sa bude o titul BLOGER ROKA 2014® v ôsmich kategóriách. Organizátorom súťaže je PR agentúra MEDIA IN.

BLOGER ROKA 2014 je prvá súťaž svojho druhu, ktorá má za cieľ vytvoriť jedinečnú platformu blogerov na Slovensku a prezentovať ich príspevky, ktoré sa vďaka ich mienkotvornosti stavajú do pozície trendsetterov.

"Po prvý krát na Slovensku budeme mať možnosť spoznať najlepších mienkotvorných blogerov a prezentovať široké spektrum ich príspevkov v kategóriách: Cestovanie, Gastronómia, Ekonomika, spoločnosť & biznis, Informačné technológie & inovácie, Krása & zdravý životný štýl, Móda, Život, umenie & kultúra a špeciálna kategória pod názvom Najlepší blogerský príspevok 2014. Našim cieľom je stať sa referenciou a vďaka silnej blogerskej komunite môcť udávať na Slovensku trendy v oblasti komunikácie," uviedla Zuzana Lacová z PR agentúry MEDIA IN, organizátor súťaže BLOGER ROKA 2014.

Mechanika súťaže BLOGER ROKA 2014
Verejné hlasovanie nominovaných blogov a príspevkov prebieha od 1. marca do 10. apríla 2015 prostredníctvom stránky www.blogerroka.sk. Hlasovať za nominované blogy bude možné prostredníctvom Facebook-u. Do finále súťaže bude zaradených maximálne 40 blogov, tj. 5 blogov z každej súťažnej kategórie, ktoré získajú najvyšší počet získaných hlasov od širokej verejnosti. Finále bude prebiehať od 20. apríla do 10. mája 2015. Počas tohto obdobia bude odborná porota hodnotiť blogy a na základe kritérií - osobný vklad blogera, informačná hodnota a úroveň mienkotvornosti, nadčasovosť tém, spoločenský prínos, kreativita slova a vizuálna stránka blogu, určí víťaza jednotlivých súťažných kategórií. Slávnostné odovzdávanie cien sa uskutoční dňa 14. mája 2015 v štýlovom boutique hoteli ARCADIA Bratislava***** situovaný priamo v srdci historickej Bratislavy.

BLOGER ROKA 2014 získal uznanie partnerov
Myšlienka projektu BLOGER ROKA 2014 si získala veľkú priazeň a uznanie mnohých partnerov, ktorí ocenili inovatívny prístup, kreatívne myslenie autorov projektu, ale i možnosť vytvoriť si svoj vlastný príbeh na poli komunikácie.

"Nad ponukou hlavného partnera projektu BLOGER ROKA 2014 som ani na chvíľu nezaváhal. O to viac, že jednou z kategórií projektu je cestovanie, ktorá má za cieľ sprostredkovávať autentické fotografie a jedinečné výpovede z cestovateľských zážitkov, ktoré nepoznajú geografické vzdialenosti či kultúrne rozdiely. Som veľmi rád, že práve naša cestovná agentúra Travel.Sk, ktorá vstupuje do svojej 12. sezóny, môže vďaka našej sústredenej databáze zájazdov a last minute na stránkach travel.sk podporiť a podnietiť cestovateľskú vášeň a sprostredkovať záujemcom ponuku renomovaných cestovných kancelárií pôsobiacich na Slovensku. Odhaliť neobyčajné kúty sveta a vychutnať si cestovateľské dobrodružstvá je možné aj na stránkach reisen.sk, kde sú dostupné tak letné dovolenky ako aj exotické zájazdy do celého sveta organizované najväčšími rakúskymi a nemeckými touroperátormi s odletmi z Viedne," uviedol Anton Brandys, CEO spoločnosti Travel.Sk.

Partnerom projektu je minerálna voda GEMERKA, ktorá vďaka svojmu zloženiu patrí medzi unikátne prírodné dedičstvo. Nesie v sebe ideálny obsah magnézia a vápnika v optimálnom pomere 1:3 pre ich najefektívnejšie vstrebávanie. Udržiava organizmus v rovnováhe a pomáha tak zvládať každodenný stres a únavu. Ďalšími partnermi sú spoločnosti AVON, Adidas, ANRAcar – predajca a servis značky NISSAN, Bubbleology, MasterCard, Designer Outlet Parndorf, UNIMEDIA, Fun rádio, Zoznam.sk, PC Revue, časopis F.O.O.D. a La Femme. Kreatívnu podporu projektu zabezpečil ROLAND TORSTEN ADVERTISING.

"Veľmi sa tešíme, že projekt BLOGER ROKA sa dostal do povedomia našich partnerov aj vďaka svojej nadčasovosti. O to viac, že blogeri sú v oblasti marketingu a komunikácie vnímaní za kľúčových hráčov. BLOGER ROKA 2014 je dôkazom nadšenia tímu MEDIA IN a jedna z možností nadviazať na dlhodobú spoluprácu. Touto cestou by som sa chcela poďakovať našim partnerom za prejavenú dôveru a spoluprácu," uviedla Zuzana Lacová z PR agentúry MEDIA IN, organizátor súťaže BLOGER ROKA 2014.

O spoločnosti MEDIA IN
Agentúra MEDIA IN vznikla v roku 1993 ako prvá agentúra na Slovensku. Overená trhom, už 22 rokov s láskou píše príbehy, ktoré sa na poli marketingu a PR stali záujmom pozornosti širokej a odbornej verejnosti. Jej hlavné aktivity sú zamerané na oblasti: komunikácia a strategické plánovanie, PR a media relations, interná komunikácia, spotrebiteľský marketing, krízový manažment, CSR a filantropia. MEDIA IN zastupuje na Slovensku medzinárodnú sieť PR agentúr Cohn & Wolfe, ktorá pôsobí v 63 krajinách sveta. Súčasné trendy globalizácie trhov stavajú agentúru, s členstvom v medzinárodnej sieti, do konkurenčnej výhody. Lokálne i nadnárodné spoločnosti sa obracajú na agentúru s dôverou, pretože vedia, že budovanie značky je pre tím MEDIA IN veľkou výzvou a inšpiráciou. www.mediain.sk

Bloger roka vizual k TS.jpg
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok