PR správa

YOGA 3 Pro notebook – luxus, ktorý sa vám prispôsobí

PR
17.12.2014 09:53

Tablet a notebook v jednom, navyše oboje v špičkovej kvalite? Prečo nie! Toto a ešte oveľa viac nájdete v novinke od Lenovo – YOGA 3 Pro. Ultra tenký konvertibilný počítač, ktorý práve prichádza na slovenský trh, vďaka svojim unikátnym hardvérovým a softvérovým vylepšeniam nesklame očakávania ani náročného užívateľa a dokonale sa prispôsobí jeho potrebám.

YOGA 3 Pro notebook – luxus, ktorý sa vám prispôsobí
PR

Technologický akrobat

Najvýraznejším prvkom štíhleho tela YOGA 3 Pro je systém prémiových pántov, dizajnovo inšpirovaný hodinkovým náramkom. Inžinierom Lenovo sa podarilo vyvinúť sofistikovanejšiu verziu pôvodného YOGA pántu a spojiť 800 kúskov ocele a hliníka tak, aby výsledok kopíroval jednoliatosť a flexibilitu kovových náramkov hodiniek. Dva stredové body pántu rozšírili na šesť pre ešte väčší pohybový rozptyl, čo robí z YOGA 3 Pro skutočného technologického akrobata, schopného plynule a ladne striedať užívateľské režimy Notebook, Tablet Stan.

Softvér, ktorý vás pozná

YOGA 3 Pro pokračuje v ambícii Lenovo prinášať koncept prispôsobivých počítačov, citlivo a promptne reagujúcich na meniace sa potreby užívateľov. Predstavte si softvér, čo vás pozná a dokáže sa na počkanie prispôsobiť činnosti, akú práve na svojom YOGA 3 Pro vykonávate. Harmony je viac než softvér. Je to komplexný softvérový zážitok, ktorý užívateľom YOGA ponúka revolučný spôsob objavovania a využívania rôznorodých aplikácií. Ak máte náladu prečítať si e-knihu, Harmony automaticky zmení jasnosť a zmierni farebnosť podľa okolitého osvetlenia. Pri firemnej prezentácii sa  Harmony tiež profiluje ako solídny partner – umožní pohodlné ovládanie pohybom alebo dotykom podľa toho, ktorý režim používate a pri pozeraní videa vie optimalizovať audio nastavenia.

Za špičkovou úrovňou softvéru nezaostáva ani hardvérová výbava. Vďaka QHD+ displeju s rozlíšením 3200x1800 vyzerá táto jasná a krištáľovo čistá obrazovka skvele a je istená špeciálnym odolným sklom Gorilla, navrhnutým  tak, aby YOGA 3 Pro napriek maximálnej vyťaženosti nedal šancu žiadnym viditeľným známkam opotrebovania.

Nesklame vizážou, výkonom ani výdržou

Počítač je vybavený procesorom Intel® Core M™, SSD diskom s kapacitou až 512 GB a integrovanou Intel grafikou – špičkovými technickými parametrami, ako stvorenými na hladký a komfortný multitasking.

YOGA 3 Pro vydrží neuveriteľných sedem hodín, čo z neho robí ideálneho spoločníka na cestovanie. A nielen pre výdrž sa oplatí zbaliť ho so sebou na cesty. Každý prakticky zmýšľajúci užívateľ nepochybne uvíta skladnosť ultra ľahkého a tenkého YOGA 3 Pro. Len pre zaujímavosť – váha a rozmery spadli od čias jeho predchodcu YOGA 2 Pro ešte o pár percent nižšie, takže najnovší člen YOGA rodiny sa môže pochváliť vo svojej kategórii nevídanou vizitkou – je tenší ako ceruzka a ľahší ako fľaša vody!

YOGA 3 Pro môže byť váš v troch atraktívnych farebných variantoch – mandarínkovej oranžovej, platinovej striebornej a šampanskej zlatej. To všetko za nemenej atraktívnu cenu už od 1279 eur s DPH.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok