Naša hokejová hymna v Kolíne nezaznie, nahradia ju tieto skladby

TA3 TASR
6.5.2017 12:14

Rovnako ako ostatné tímy hokejového šampionátu, aj ten slovenský využil možnosť výberu skladieb, ktoré zaznejú počas zápasov. V hudobnom playliste kolínskej Lanxess arény majú svoje skladby Peter Nagy i Pavol Habera.

Naša hokejová hymna v Kolíne nezaznie, nahradia ju tieto skladby
SITA/Martin Havran

Očakávajú sa stovky fanúšikov

Tentoraz však v majestátnej hale nebudú znieť tóny slovenskej hokejovej hymny "Nech bože dá." Skladba od Milana Špaňa "Nech bože dá" bola od strieborného Petrohradu v roku 2000 neoficiálnou hokejovou hymnou.

Neskôr sprevádzala slovenských reprezentantov aj na ďalších šampionátoch vrátane zlatého Göteborgu, no v Lanxess aréne bude chýbať.

Slovenskí fanúšikovia, ktorých sa v Kolíne očakáva niekoľko stoviek, si budú môcť počas slovenských zápasov zaspievať hity od Petra Nagya, Pavla Haberu či Ega. Slovenskú hokejovú hymnu nahradí hit "Aj tak sme stále frajeri" od Petra Nagya, okrem ktorého zaznejú aj tóny skladieb "Žijeme len raz" a "Je to vo hviezdach."

Prvým súperom sú Taliani

Dídžej kolínskeho štadióna bude mať k dispozícii aj "Lipovú lyžku," ktorá sa môže stať sprievodnou skladbou slovenských gólov.

K pozitívnej nálade slovenského tímu však budú viesť v prvom rade úspešné výsledky. Slováci odštartujú šampionát zápasom proti Taliansku, ktorého dôležitosť si uvedomuje celý tím.

"Chlapci sú v dobrej nálade a nastavení na to, aby potešili svojich fanúšikov. Verím, že sa k dobrému výkonu vypnú už v prvom zápase proti Taliansku. Postupne zdokonaľujeme veci, ktoré od nich chceme. Pôjde najmä o pozornú obranu a o častú streľbu v ofenzíve," poznamenal asistent trénera Július Šupler.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok